Fitplan: Sportschool in Leeuwarden & gespecialiseerd in Fysio.

Fitplan Leeuwarden

Professionals in (medische) fitness en  fysiotherapie

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel! U zult dit merken aan ons enthousiaste team, de persoonlijke benadering, de kleinschaligheid binnen ons centrum, de korte lijnen met andere zorgverleners, zowel binnen als buiten ons centrum, en het hoge kennisniveau van onze medewerkers. Wij garanderen dat wij qua begeleiding ons positief onderscheiden ten opzichte van reguliere sportcentra. Komt u gerust langs voor informatie of een bakje koffie, wij staan u graag te woord!

In ons Sport-medisch centrum vindt u alles op het gebied van fitness en fysiotherapie. U kunt terecht voor groepslessen zoals spinning en Pilates, maar ook voor algemene fitness, personal training en sportmassage. Binnen de fysiotherapie bieden we een aantal specialisaties waaronder manueel therapie, echografie, shockwave, dry needling, medical taping en medisch trainen.

Let op: wijzigingen in het lesrooster! Check deze onder fitness – lesrooster.

Actuele berichten

Open dag officiële opening

5 oktober 2017

Interactieve demo’s fysiotherapie, fitness & lessen zoals Tacoyo en polefitness. (Pees) blessure? Meld je aan voor een gratis echo!

Lees verder
Fit in Vorm Fitplan

Overgewicht of diabetes?

14 september 2017

Fit in Vorm Volg dan ‘Fit in Vorm’ en wordt 6 maanden multi-disciplinair begeleid op het gebied van sporten, voeding en coaching. Start begin januari 2018! Dit programma wordt georganiseerd door Fitplan Sport-medisch centrum in samenwerking met een...
Lees verder
Fitplan locatie Orionweg Leeuwarden

Nieuwe locatie Leeuwarden

17 juni 2017

Eindelijk is het dan zover! Fitplan Sport-medisch centrum zal einde van de maand zijn nieuwe onderkomen betrekken aan de Orionweg 47 te Leeuwarden. Deze voormalige auto-showroom wordt momenteel verbouwd om helemaal aan onze wensen tegemoet te komen.

Lees verder

Proefmaand sporten?

Ter kennis making met ons sportcentrum, nu een maand lang onbeperkt sporten. Probeer het vrijblijvend!

Yoga

BLESSURE? Wij helpen u er graag vanaf!