Corona-update

Hierbij informeren we u graag persoonlijk over onze voorzorgsmaatregelen rondom het COVID-19 virus, onze bereikbaarheid en de nieuwe diensten waar we aan werken.

Update maandag 30 maart

We hebben aan onze fitnessleden op 28 maart een mailing verstuurd over hun lidmaatschap bij Fitplan. Heeft u deze niet ontvangen en heeft u wel een abonnement; informeer via info@fitplan.nl even of uw (juiste) e-mailadres bekend is bij ons. Dan kunnen we u goed op de hoogte houden, dank alvast!

Update dinsdag 24 maart

Wat een onbeschrijflijke rare tijd en wat een impact heeft het COVID-19 virus op iedereen. Veel onzekerheid en spanning; hoe ziet de dag van morgen er uit? En overmorgen…?

Het maakt een ieder daarentegen ook heel creatief en saamhorig want wat zijn er veel prachtige (re)acties. In woorden én daden. Laat dat verdraaide corona dan maar het beste in ons naar boven halen!

Het sporten ligt stil op onze beide locaties en de open dag in Sneek @de Dyk op 18 april wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Onze fysiotherapie behandelingen kunnen, ondanks de extra maatregelen, niet meer verantwoord ‘face to face’ worden uitgevoerd. In uitzonderlijke urgente gevallen zal de (huis)arts u doorverwijzen. Het online inplannen van een afspraak is op dit moment niet mogelijk.

We beseffen dat het voor onze leden met een fitness abonnement frustrerend is om geen gebruik te kunnen maken van hun lidmaatschap. Ook wij hopen dat we zo snel mogelijk weer los kunnen! In een opgefrist en chemisch gereinigd centrum.

Entree Leeuwarden opgefrist
Entree Leeuwarden in het groen

Er wordt gewerkt aan online trainingen en vraag gerust via info@fitplan.nl om het trainingsschema voor in de sportzaal te wijzigen naar een passend schema voor thuis; dan mailen we dat zsm toe! Vraag ook gerust feedback via mail, we hebben alle tijd om daar op te reageren. Bekijk hier onze eerste Fit@home video op YouTube.

Voor nu hopen we op uw begrip en vragen we u de incasso van de lidmaatschapskosten voor deze maand niet te storneren. Dat geeft ons de tijd om de compensatie voor de gemiste weken sporten goed en overzichtelijk te regelen.

Op dit moment is het aantal besmettingen in deze regio nog laag en door afstand te houden kunnen wij ons steentje bijdragen om zo verdere besmetting (hopelijk) tot een minimum te beperken.

Als we op afstand ergens mee kunnen helpen, schroom niet en mail of bel ons! We missen het erg om jullie van dienst te kunnen zijn!

Tip: schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief en mis niets. Afmelden gaat desgewenst net zo eenvoudig.

Ronnie & Kim, namens het hele team van Fitplan

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Afspraak maken