Nieuwe gezichten bij Fitplan

Fitplan heeft een persoonlijke band met haar klanten en die betrokkenheid is vaak wederzijds. We houden je dan ook graag op de hoogte van de veranderingen binnen ons team.

Zo weet je alvast welke nieuwe gezichten je tegen kunt komen. Hieronder stellen we twee stagiaires voor. Klik hier voor een overzicht van al onze medewerkers. Ken je Marieke en Danielle bijvoorbeeld al?


Ik ben Cloë Mashan, 16 jaar en woon in Leeuwarden. Ik zit op het VMBO van Nordwin College in mijn examenjaar.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te dansen en te zingen. Ook zit ik op paardrijden en ga ik waarschijnlijk op atletiek. Daarnaast spreek ik graag af met mijn vrienden.

Voor deze stage mocht ik zelf uitkiezen wat ik deed. Mij leek het heel leuk om in een sportschool stage te lopen want ik wil na dit jaar naar het CIOS in Heerenveen. Dit is een mooie kans om te kijken of het wat voor mij is.

Elke woensdagochtend en begin van de middag ben ik aanwezig tot 29 januari 2019. Zo help ik graag met klusjes en kijk ik mee met de collega´s van Fitplan.

Sportieve groet, Cloë


Mijn naam is Marleen Staal, 19 jaar oud, woonachtig in Sneek.
Momenteel zit ik in het laatste jaar van het CIOS, Sport, Beweging & Gezondheid in Heerenveen.

Voor het laatste jaar ga ik hier bij Fitplan op de donderdagen 300 uur stagelopen en wil ik hier mijn laatste examen afronden. Dat bestaat uit het schrijven van een ‘gezond’ leefstijlplan en het uitvoeren hiervan.

Daarnaast zal ik ook nog andere opdrachten uitvoeren zoals; front- en backoffice werkzaamheden, beheer- en onderhoudstaken en werk ik aan mijn eigen deskundigheid.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het hockeyveld of ben ik aan het hardlopen. Ook vind ik het erg leuk om met vrienden een drankje te doen.

Ik sta altijd klaar voor een gesprekje! Groet, Marleen


Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Afspraak maken