Nieuw adres in Sneek

Sinds begin maart 2020 zit Fitplan in Sneek op een nieuwe locatie aan de Simmerdyk, direct achter het Antonius Ziekenhuis. Een modern en gezellig zorgcomplex waar we gepassioneerde vakmensen samenbrengen. Denk aan fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, manuele therapie & medische training, oefentherapie Cesar en chiropractie.

Corona-update: de voorgenomen open dag in Sneek is tot nader bericht uitgesteld. Later meer hierover.

Fitness zonder afspraak

Interesse om bij ons te komen sporten, vraag dan naar de actie voor een vrijblijvende proefmaand sporten. Iedereen die binnenkort op de open dag een proefmaand afspreekt, krijgt een gratis sportmassage van 20 minuten.

Proefmaand sporten Vraag advies

Lees meer over onze mogelijkheden op de pagina van de locatie Sneek of kom eens langs. Abonneer u hieronder op onze nieuwsbrief en mis niets.

Erkend sport- en bewegingscentrum

Fitplan biedt in Sneek innovatieve onderzoeks- en behandelmogelijkheden op paramedisch gebied en medische trainers of fysiotherapeuten als begeleiders in de sportzaal. Er is veel tijd en aandacht voor uw persoonlijke situatie en de behandeling wordt met zorg afgestemd op uw mogelijkheden.

Zorgpartners @deDyk

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Afspraak maken