Open dag Sneek

Samen met onze zorgpartners geven we op zaterdag 10 oktober vrijblijvend informatie over alle mogelijkheden binnen ons nieuwe centrum.

Tussen 10.00 en 15.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Ook kun je ons vragen om een echo te laten maken bij peesklachten (let wel, beschikbaarheid hangt af van de drukte en je bent onderdeel van de demonstratie).

  • Open dag zaterdag 10 oktober
  • Van 10.00 tot 15.00 uur vrije inloop
  • Adres: Simmerdyk 2 in Sneek (Google Maps locatie)

In ons nieuwe centrum is volop ruimte om afstand te bewaren. Ook zorgen we voor duidelijke looproutes en voldoende ontsmettingsmiddelen. Zorg is ons vak!

Fitplan sport-medisch centrum

Fitplan in Sneek zit sinds het voorjaar van 2020 op deze nieuwe locatie, direct achter het Antonius Ziekenhuis. We bieden hier innovatieve onderzoeks- en behandelmogelijkheden op paramedisch gebied en medische trainers of fysiotherapeuten als begeleiders in de sportzaal.

Er is bij ons veel tijd en aandacht voor je persoonlijke situatie en de behandeling wordt met zorg afgestemd op jouw mogelijkheden.

Voordelig een proefmaand sporten

Plannen om gezonder te leven en meer te bewegen? Wil je minder stress ervaren of herstellen van een blessure of ziekte? Kom dan bij ons sporten!

Twijfel je of het iets voor jou is? Probeer dan vrijblijvend de proefmaand en ervaar de goede begeleiding in de zaal. Normaliter kost de proefmaand €30,-. Zo leer je alles over onze persoonlijke aanpak en zit je nog nergens aan vast. Iedereen die op de open dag een proefmaand in Sneek afspreekt, krijgt een gratis sportmassage van 20 minuten èn korting op de proefmaand.

  • Maak kennis met ons sportcentrum
  • Onbeperkt fitnessen
  • Pilates lessen volgen
  • Je zit nergens aan vast
Proefmaand sporten Vraag advies

Lees meer over onze mogelijkheden op de pagina van de locatie Sneek of kom eens langs voor een kop koffie.

Zorgpartners @deDyk

We werken in dit centrum samen met verschillende zorgpartners. Denk aan fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, manuele therapie & medische training, oefentherapie Cesar en chiropractie.

Graat tot ziens in Sneek op zaterdag 10 oktober!

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?