• Professionele begeleiding
 • Kleinschalig met persoonlijke aanpak
 • Eerlijk en resultaatgericht advies

8-weeks vitaliteitsprogramma

Bij Fitplan vinden we het welzijn en de vitaliteit van onze leden ontzettend belangrijk. Daarom introduceren we een gloednieuw 8-weeks vitaliteitsprogramma. Ontworpen door een ervaren leefstijl-coach om jou te helpen fitter, gezonder en vitaler te worden. Ongeacht je leeftijd of fitnessniveau, iedereen is welkom. Goed om te weten; je kunt op ieder moment instromen.

Nieuw bij Fitplan of nog vragen vooraf; maak gerust een telefonische afspraak, zo kunnen we de verwachtingen over en weer afstemmen. Reeds bekend met ons programma en klaar om te starten, dan kun je direct de intake inplannen.

Telefonische afspraak Intake inplannen

Inhoud van het programma

Met dit programma willen we samen een goede eerste stap zetten. Jou de handvaten aanreiken waarmee je zelf verder kunt op weg naar een gezonde levenswijze. Uiteraard steeds met onze hulp als extra motivatie.

Het vitaliteitsprogramma richt zich op het creëren van een betere relatie met bewegen en voeding. Daarom gaan we deelnemers zowel fysiek als online coachen op de volgende onderdelen:

 • Progressieve krachttraining
 • Korte intervaltraining
 • Persoonlijke voedingsbegeleiding
 • Stressmanagement

Hieronder lees je meer programma en natuurlijk staan we graag voor je klaar in het geval van vragen.

Wat kun je verwachten?

Persoonlijke intake: Onze coach start je vitaliteitsreis met een intake van een uur, vooraf heb je de nodige informatie ontvangen en dien je wat vragenlijsten in te vullen. Samen bespreken jullie jouw doelen en wordt jouw persoonlijk beweegplan uiteengezet in de fitnesszaal.

Krachtoefeningen: Zonder kracht, geen levenskracht. Effectieve krachttraining zorgt niet alleen voor sterke functionele spieren, maar ook voor sterkere botten. Bovendien kan het helpen diabetes beter onder controle te krijgen en zo nog vele andere klachten en aandoeningen. Tijdens de intake krijg je individueel vijf krachtoefeningen aangeleerd die je in onze fitnesszaal kunt uitvoeren (evt. kan dit ook thuis, maar in een sportschool heeft stevig de voorkeur). De coach zorgt ervoor dat je ze perfect onder de knie krijgt.

Zelfstandig trainen: Na de intake kun je zelfstandig één tot twee keer per week trainen. In de sportschool is het meest effectief. Onze leefstijl-coach geeft je alle benodigde tools en begeleiding om effectief en veilig te trainen. Ook word je aangemoedigd om regelmatig te wandelen en korte intervaltrainingen te doen.

Digitaal platform: Je krijgt toegang tot ons exclusieve digitale platform, waar wekelijks een nieuw stappenplan voor je klaarstaat. Hierin behandelen we alle essentiële aspecten van een vitaal en gezond leven, ongeacht je leeftijd. Denk aan voeding, beweging (inclusief wandelen), en stressmanagement.

Onbeperkte ondersteuning: Gedurende de 8 weken van het programma kun je altijd bij onze vitaliteitscoach terecht via e-mail voor onbeperkte ondersteuning. De coach helpt je om je doelen praktisch en effectief te bereiken. Dit is een niet te onderschatten onderdeel van het programma en houd je verantwoordelijk voor de nodige acties die je moet uitvoeren om je doelstellingen te behalen.

Persoonlijke coaching: Om de week heb je een fysieke afspraak bij Fitplan van een uur met je coach, waarin jullie dieper ingaan op je houding, uitvoering, voeding en stressmanagement. De coach staat aan je zijde om je te motiveren en te begeleiden.

Eindmeting en evaluatie: Na 8 weken volgt een eindmeting en een uitgebreide evaluatie. Samen kijken jullie naar je behaalde resultaten en stellen jullie een plan op voor de toekomst.

Voor wie is het programma bedoeld?

Iedereen kan meedoen, ongeacht je leeftijd of het fitnessniveau. Het vitaliteitsprogramma is ook zeker niet alleen voor nieuwe leden. Trouwe klanten die zoeken naar mogelijkheden om hun fitnessroutine te vernieuwen en die gerichter willen werken aan een gezond en vitaal leven zijn eveneens welkom.

Mogelijk beweeg je al genoeg, let je op je voeding en weet je stress prima voor jezelf te herkennen, maar worstel je toch met zaken als overgewicht, te hoge bloedsuikerwaarden of vermoeidheid. Ook voor die mensen is dit programma geschikt.

De prijs voor het 8-weekse vitaliteitsprogramma bedraagt in totaal € 499,- incl. btw.

Dit is wat je krijgt

 • Voorbereiding vooraf door deelnemer, toegang tot portaal.
 • Aanvullende intake a 60 minuten, meten lichaamssamenstelling, start beweegplan.
 • 5 coachingssessies a 60 minuten.
 • Onbeperkte digitale ondersteuning van je personal trainer / leefstijlcoach.
 • Onbeperkt toegang tot exclusief digitaal platform met je wekelijks aangeboden stappenplan.
 • Eindevaluatie en eindmeting > vervolgplan.

De coach adviseert om je beweegplan deels thuis uit te voeren maar de krachttraining bij voorkeur in de sportschool. De leefstijlcoach / personal trainer zal eea afstemmen met de trainers in de zaal zodat deze zich ook over je kunnen ontfermen. Weliswaar niet individueel, maar zeker vertrouwd! Dan gelden gereduceerde tarieven voor je sport abonnement en na afloop van het programma zit je nergens aan vast.

Vrijblijvende kennismaking

Wacht niet langer! Laten we samen aan de slag gaan en ontdekken hoe fitness, voeding en stressmanagement hand in hand gaan voor een gezonder en gelukkiger leven. Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste telefonische kennismaking in te plannen. Zo kunnen we kijken of er een klik is en de onderlinge verwachtingen afstemmen. Genoeg info over dit programma? Dan kun je natuurlijk ook direct online de intake inplannen.

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak, maar heb je eerst nog wat vragen, vul dan het formulier hieronder in.

Meer informatie

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Coaching bij Fitplan

Ons Sport-medisch centrum heeft verschillende coaching programma’s. Of je nu je leefstijl wilt verbeteren, fysiek en mentaal beter in balans wilt komen of gecoacht wilt worden naar persoonlijke doelen die voor jou belangrijk zijn; team Fitplan kan je daarbij helpen. Je leest er hier meer over.

Onze vitaliteitscoach

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.