• Doelgroep training op u afgestemd
  • Professionele begeleiding
  • Persoonlijke aandacht

Doelgroep training

Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan uw gezondheid. Fitplan Sport-medisch centrum biedt gerichte begeleiding aan mensen met specifieke (chronische) aandoeningen.

Het doel van de beweegprogramma’s is het stimuleren van beweging bij een chronische aandoening en het verminderen van klachten en beperkingen.

Afspraak maken Contact opnemen

Ons programma voor doelgroep training

Na een intakegesprek waarin uw klachten worden besproken en waarin de doelstelling wordt doorgenomen, krijgt u uitleg over de trainingsprincipes, trainingseffecten en voorwaarden om te kunnen trainen. Door het afnemen van enkele specifieke testen kan de fysiotherapeut oefeningen op maat aanbieden.

Iedereen kan meedoen

Het programma duurt 3 tot 9 maanden waarbij elke deelnemer op zijn/haar eigen niveau traint. Het beweegprogramma wordt afgesloten met een eindevaluatie. Aan de hand van testen wordt bekeken welke vorderingen u heeft gemaakt. Na de eindevaluatie volgt een gericht beweegadvies zodat u na afloop van het programma zelf verder kunt met verantwoord bewegen.

Fitplan Sport-medisch centrum heeft beweegprogramma’s voor de volgende aandoeningen die afhankelijk van uw zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk worden vergoed; obesitas (overgewicht) / diabetes.

Afspraak maken