• Gecertificeerde Sportmassage behandelaars
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak
  • Vestigingen in Leeuwarden & Sneek

Sportmassage in Leeuwarden en Sneek

Er bestaan verschillende vormen van massages. Sportmassage is waarschijnlijk de meest bekende en kan om uiteenlopende redenen worden ondergaan. Sportmassage kan heel wenselijk zijn bij klachten, maar ook zonder klachten.

Een belangrijke reden vinden wij dat het een fantastisch middel is om ons spierstel in conditie te houden wanneer er geen klachten aanwezig zijn. Dan werkt het als soort APK voor het lichaam.

Een goede sportmasseur vindt de pijnpunten in de spieren en lost deze op met verschillende knedingen, rekkingen, schuddingen en massagetechnieken.

Afspraak maken Contact opnemen Vraag advies

Massage bij klachten

Wanneer er wel klachten zijn aan de spieren is een goede sportmasseur ook in staat te ontdekken of het puur een spierprobleem is of dat er meer aan ten grondslag ligt. Hij zal dan een gericht advies geven om een arts/ fysiotherapeut te raadplegen en meedenken over het vervolg.

Sportmassage mag nooit worden toegepast bij een spierscheur, bij een ontsteking, wond van de huid of als u koorts hebt.

Effect van goede sportmassage

Een herstelmassage bevordert de afvoer van deze afvalstoffen uit de spieren waardoor spierpijn (zoveel mogelijk) voorkomen wordt. Het lichaam zal sneller hersteld zijn en beter de volgende belasting aankunnen. Een herstelmassage duurt meestal zo’n 20 minuten.

Maar ook zonder wedstrijd of training kunt u behoefte hebben aan een sportmassage. Neemt u gerust contact op als u meer informatie wilt van onze sportmasseur!

Voordelen van een regelmatige sportmassage

  • Sneller herstel
  • Spierspanning neemt af
  • Verbeterde doorbloeding
  • Spieren worden weer soepel
  • Vermoeidheid neemt af
  • Ontspanning van lichaam en geest

Meer informatie en tarieven

Klik hier voor meer informatie over onze vestigingen in Leeuwarden en Sneek of de tarieven van sportmassages.

Behandelaars

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?