Advies zorgverzekeraar 2019 - Fitplan Leeuwarden

Advies zorgverzekeraar 2019

Het werkveld van fysiotherapie praktijken is sterk in beweging. Dit wordt in belangrijke mate beïnvloed door de grote zorgverzekeraars in Nederland, die hebben immers een belangrijke stem in welke behandelingen worden vergoed en welke niet. Het belang van de patiënt is daarbij té vaak niet de belangrijkste afweging. VGZ is in dit kader al regelmatig in het nieuws geweest recent.

Eerlijk advies

Komende maanden zullen wij je via social media informeren over alle ontwikkelingen. Ook kun je bij onze medewerkers terecht met vragen. Fitplan zal bewust niet zomaar meer nieuwe contracten aangaan met alle zorgverzekeraars en vele collega’s volgen dat voorbeeld. Onze inzet is en blijft het beste behandelplan voor fysiotherapie cliënten. Daar kun je op vertrouwen!

Keuze zorgverzekeraar

Zorg dat je goed op de hoogte bent en maak voor komend jaar een weloverwogen keuze voor een eventueel nieuwe zorgverzekeraar op basis van feitelijke informatie. Op de website van de Consumentenbond lees je meer over dit onderwerp.

Als je door ons op de hoogte gehouden wilt worden, laat dan hier je gegevens achter. Voor de jaarwisseling (keuzemoment nieuwe zorgverzekering) sturen we alle geadresseerden een nieuwsbrief met tips en informatie rond zorgverzekeringen en fysiotherapie vergoedingen. En wees gerust, wij lezen óók de kleine lettertjes. Je gegevens zullen niet langer dan nodig bewaard blijven.

Nieuwsbrief zorgverzekering 2019

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)