Kwaliteit - Fitplan Leeuwarden

Kwaliteit

Fitplan Leeuwarden

Brancheorganisatie en andere kwaliteitskeurmerken

Fitplan Sport-medisch centrum heeft met veel zorgverzekeraars contracten en voldoen hiermee aan alle eisen die gesteld worden met betrekking tot inrichting, opleiding etc.

NL Actief (voorheen Fit!vak)

Fitplan Sport-medisch centrum is aangesloten bij NL Actief. Dit is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Voor u is dat een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging. Want de centra die zijn aangesloten, zijn gekeurd en gecertificeerd. De consument die sport bij een NL Actief centrum, is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen.

Er zijn talloze fitnesscentra waar u uit kunt kiezen, daarom is het belangrijk te weten hoe de kwaliteit is van het centrum. Daarom hebben NL Actief en EHFA een officieel register voor trainers geopend als onderdeel van het European Register of Exercise Professionals (EREPs). Nederland is het tweede land in Europa met een dergelijk register. Dit register zal door NL Actief worden beheerd. Heel zorgvuldig en in samenwerking met EHFA (European Health and Fitness Association). De Europese brancheorganisatie uit Brussel, heeft samen met NL Actief een onafhankelijk, objectief en een op Nederlandse en Europese normen gebaseerd kwalificatiesysteem ingericht.

Bedrijfsfitness Nederland

Fitplan is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Medewerkers van aangesloten bedrijven krijgen korting op een abonnement. Hoeveel, dat bepaalt de werkgever. Vaak mogen medewerkers hun abonnement verrekenen met brutoloon. Dat scheelt gemiddeld 40% belastingvoordeel. Soms betaalt de werkgever ook een deel mee in de vorm van een werkgeversbijdrage. Lees er hier meer over.

Schoudernet Noord

Dit is een netwerk van medische professionals, gespecialiseerd in schouderklachten. De fysiotherapeuten van Fitplan zijn uitstekend gekwalificeerd om schouderaandoeningen te diagnosticeren en te behandelen. Het netwerk zorgt voor korte lijnen tussen specialisten onderling en de aangesloten therapeuten en orthopeden van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Dit alles om patiënten op het beste niveau te kunnen behandelen. Ga voor meer informatie naar Schoudernetnoord.nl.