Kwaliteit - Fitplan Leeuwarden

Kwaliteit

Fitplan Leeuwarden

Brancheorganisatie en andere kwaliteitskeurmerken

Fitplan Sport-medisch centrum is aangesloten bij Fit!vak. Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Voor u is dat een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging. Want de centra die zijn aangesloten bij Fit!vak zijn gekeurd en gecertificeerd. De consument die sport bij een Fit!vak centrum, is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen.

Er zijn talloze fitnesscentra waar u uit kunt kiezen, daarom is het belangrijk te weten hoe de kwaliteit is van het centrum. Daarom hebben Fit!vak en EHFA een officieel register voor trainers geopend als onderdeel van het European Register of Exercise Professionals (EREPs). Nederland is het tweede land in Europa met een dergelijk register. Dit register zal door Fit!vak worden beheerd. Heel zorgvuldig en in samenwerking met EHFA (European Health and Fitness Association). De Europese brancheorganisatie uit Brussel, heeft samen met Fit!vak een onafhankelijk, objectief en een op Nederlandse en Europese normen gebaseerd kwalificatiesysteem ingericht.

Fitplan Sport-medisch centrum heeft met alle zorgverzekeraars contracten en voldoen hiermee aan alle eisen die gesteld worden met betrekking tot inrichting, opleiding etc.