Fitness Leeuwarden - Fitplan Leeuwarden

Fitness Leeuwarden

Fitplan Leeuwarden

Home Fitness Leeuwarden

Fitness met deskundige begeleiding

Fitplan Sport-medisch centrum in Leeuwarden is uitermate geschikt om te komen sporten als u klachten heeft of heeft gehad. De medisch trainer en fysiotherapeut komen gezamenlijk tot een optimaal trainingsplan. De begeleiding is kundig, vriendelijk en persoonlijk.

Werk maken van uw gewicht of diabetes? Dan is ons Fit in Vorm programma een goede keuze.

Modern sportcentrum voor iedereen

Kerngezond maar hecht u waarde aan een goede begeleiding, verantwoord bewegen, een plezierige vertrouwde sfeer en korte lijnen met (para)medici? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom, Fitplan is hét adres voor verantwoorde fitness in Friesland.

Fitness is ideaal voor u als u individueel en in alle vrijheid uw conditie, figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. Het complete assortiment fitnessapparatuur stelt u in staat gericht uw spier verstevigende oefeningen te doen. Maar juist ook voor wie andere doelen heeft, zoals het doen van stabiliserende en mobiliserende oefeningen, beschikt Fitplan over passende attributen/ middelen. De fitnesszaal is ruim opgezet en er is altijd deskundige begeleiding aanwezig. De ‘personal touch’ van de instructeurs staat garant voor een perfect trainingsresultaat, wat uw doelstelling ook is.

Waarom kiezen voor Fitplan Leeuwarden?

Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal! U zult dit merken aan ons enthousiaste team en de persoonlijke benadering. Klanten kiezen voor Fitplan omdat we ons qua begeleiding positief onderscheiden ten opzichte van reguliere sportcentra.

  1. Continue, deskundige begeleiding door medische trainers en/of fysiotherapeuten.
  2. Persoonlijk en doelgericht.
  3. Korte lijnen met (para)medische samenwerkingspartners.
  4. Vertrouwde en gezellige sfeer in een mooi fitnesscentrum waar iedereen zich thuis voelt.
  5. Kortom, een fijn adres voor Fitness in Leeuwarden!

U kunt terecht voor fitness binnen de vaste openingstijden van ons sport-medisch centrum. Er is dan altijd begeleiding aanwezig in de zaal. Bekijk hier alvast de tarieven.

Proefmaand sporten?

Ter kennismaking met ons fitnesscentrum in Leeuwarden een maand sporten, probeer het vrijblijvend. Tijdens deze proefmaand kunt u voor slechts € 25,- onbeperkt fitnessen en groepslessen volgen. U zit nergens aan vast en kunt u na de proefmaand besluiten of u een abonnement neemt.

Eerst persoonlijk kennismaken? Kom gerust langs voor een bakje koffie, wij staan u graag te woord.

Direct aanmelden

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht