Fitness - Fitplan Leeuwarden

Fitness

Fitplan Leeuwarden

Home Fitness

Fitness onder deskundige begeleiding

Fitplan Sport-medisch centrum is uitermate geschikt om te komen sporten als u klachten heeft of heeft gehad. De medisch trainer en fysiotherapeut komen gezamelijk tot een optimaal trainingsplan. De begeleiding is kundig, vriendelijk en persoonlijk. Ook bent u natuurlijk van harte welkom als u kerngezond bent en waarde hecht aan een goede begeleiding, verantwoord bewegen, een plezierige vertrouwde sfeer en korte lijnen met (para)medici.

Fitness is ideaal voor u als u individueel en in alle vrijheid uw conditie, figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. Het complete assortiment fitnessapparatuur stelt u in staat gericht uw spierverstevigende oefeningen te doen. De fitnesszaal is ruim opgezet en er is altijd deskundige begeleiding aanwezig. Juist de personal touch van de instructeurs staat garant voor een perfect trainingsresultaat, wat uw doelstelling ook is.

Waarom Fitplan?

  1. Continue, deskundige begeleiding door medische trainers en/of fysiotherapeuten.
  2. Persoonlijk en doelgericht.
  3. Korte lijnen met (para)medische samenwerkingspartners.
  4. Vertrouwde & gezellige sfeer in een mooi centrum, waar iedereen zich thuis voelt!

U kunt terecht voor fitness binnen de openingstijden van het sport-medisch centrum. Er is altijd begeleiding aanwezig in de zaal. Bekijk hier de bijbehorende tarieven.