Spinning - Fitplan Leeuwarden

Spinning

Fitplan Leeuwarden

Opzwepende muziek op een indoorfiets

Iedereen kan het: fietsen. Spinning ® is geschikt voor iedereen, met opzwepende muziek op een indoorfiets. Verbetert merkbaar de conditie en vermindert het vetpercentage. Middels de weerstandknop kan een ieder op zijn/haar niveau aan deze les meedoen.

Spinning zorgt, net als andere trainingsactiviteiten, voor het sterker maken van het hart, het vergroten van de spiermassa, het groter maken van de longinhoud zodat er meer zuurstof kan worden opgenomen, een regelmatige bloedsomloop, zodat de spieren beter worden doorbloed, het elastischer maken van de spieren zodat verzuring en aanhechtingsproblemen minder voorkomen. Bil- been- en rugspieren worden veelvuldig gebruikt en dus getraind door het steeds veranderen van positie op de fiets.

02-iStock_000017646853Medium

Lesduur: 55 minuten

Lesrooster Spinning

Maandag 18.00 – 19.00 uur

Daarnaast hebben wij dagelijks mogelijkheid om buiten de groepslessen om spinningles te volgen; elk uur wanneer het u past! Met een virtuele coach wordt u een klein uur meegenomen door de prachtige bergen van bijvoorbeeld Mallorca! De DVD wordt op verzoek gestart; vraag de trainer naar de mogelijkheden.