Slim besparen op je zorgkosten? - Fitplan Leeuwarden

Slim besparen op je zorgkosten?

Zoals jullie weten is er op het moment veel te doen rondom de zorgverzekeraars en de zorgkosten. Elk jaar is het weer wikken en wegen wat de beste keuze is voor wat betreft het aanvullend pakket. Vooral de mensen die maar incidenteel fysiotherapie nodig hebben, kiezen er steeds vaker voor om zich niet aanvullend te verzekeren. En terecht, de kosten die je hiermee uitspaart kun je als potje gebruiken om de eventuele benodigde fysiotherapie mee te betalen. Nadeel is dat daarmee de kans groot is dat bij zwaarder letsel (fysiotherapie na een ongeval, of langdurige blessure na sporttrauma) dit principe ‘niet meer uit kan’. Voor deze groep mensen vinden wij de volgende verzekering erg geschikt!

Slim besparen op je zorgkosten? Dat kan!

Goede zorg moet voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn. Vanuit die gedachte is ixorg ontwikkeld door tandartsen en fysiotherapeuten. Hét alternatief voor je aanvullende verzekering.

Voor als je zelf controle wilt houden over je zorgkosten

Bij ixorg bouw je middels een maandelijkse inleg een eigen zorgpotje op voor je reguliere kosten voor fysiotherapie en mondzorg. Daarnaast profiteer je van een unieke ongevallendekking voor gebitsschade en medisch noodzakelijke fysio na een ongeval. Tevens zijn ernstige blessures zoals spierscheuringen of botbreuken altijd gedekt.

Meer informatie

Met ixorg spaar je voor zorg die je wellicht in de toekomst nodig hebt. Je kunt sparen voor fysiotherapie en mondzorg. Het bedrag bepaal jij zelf. Je betaalt alleen voor zorg die je hebt afgenomen. Niets meer en niets minder! Klik op onderstaande button als je hierover meer wilt weten.