Fysiotherapie - Fitplan Leeuwarden

Fysiotherapie

Fitplan Leeuwarden

Home Therapie Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Fitplan in Leeuwarden

U kunt bij de fysiotherapeut terecht wanneer u lichamelijke klachten ervaart in uw dagelijks leven; tijdens uw werk, sport, hobby of dagelijkse bezigheden. Naast de bekende fysiotherapeutische mogelijkheden bieden we verschillende specialisaties waarvan we gebruik kunnen maken bij het verminderen of verhelpen van uw klachten. Dit zijn onder andere:

Fysiotherapie op u afgestemd

Ook wanneer u een blessure wilt laten screenen of een second opinion wilt, kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Maar ook zonder klachten kunnen er redenen zijn om met de fysiotherapeut af te willen spreken; bijvoorbeeld om u te laten adviseren over tilhoudingen of over het starten van een bepaalde sport. Of omdat u klachten heeft gehad en ter preventie hiermee aan de slag wilt. Misschien heeft u een (ernstige) ziekte gehad, heeft u gerevalideerd en moet u het nu zelf oppakken. In deze gevallen kan de fysiotherapeut in samenwerking met de medisch trainer een ‘beweegplan’ voor u maken om u weer zo fit mogelijk te krijgen en te houden. Onder begeleiding van de medisch trainer kunt u in een vertrouwde en plezierige omgeving verantwoord werken aan uw fitheid met een op maat gemaakt trainingsplan. Uw fysiotherapeut als coach; ook dat is fysiotherapie!

Voor fysiotherapie kunt u ook op de avond of in het weekend bij ons terecht! Fysiotherapie wordt vergoed uit het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar en in sommige gevallen uit het basispakket. Sinds een aantal jaren hebben wij besloten geen contracten meer te tekenen met zorgverzekeraars die twijfelachtige eisen stellen, waardoor wij niet meer de kwaliteit van zorg kunnen leveren die wij zo belangrijk vinden. Wat dit voor u betekent? Bekijk hier de toelichting. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.defysiotherapeut.com of bij uw fysiotherapeut.