• Kleinschalig met persoonlijke aanpak
  • Sporten met professionele begeleiding
  • Gezellig en betrokken sfeer

Fitplan Sneek Simmerdyk

Vertrouwd adres, nieuwe locatie

Fitplan Sport-medisch centrum is sinds 2016 gevestigd in Sneek. Aan de Prins Hendrikkade kunnen klanten op afspraak terecht voor fitness en fysiotherapie.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om onze nieuwe locatie aan de Simmerdyk gereed te maken. Zo kunt u straks ook zonder afspraak bij ons terecht op een makkelijk bereikbare locatie. Bijvoorbeeld om te sporten in de ruime oefenzaal. Wat ons bijzonder maakt is dat er altijd professionele begeleiding aanwezig is.

Erkend sport- en bewegingscentrum

Fitplan is hét centrum waar onderzoek, behandeling en training op elkaar aansluiten. Wij bieden de meest innovatieve onderzoeks- en behandelmogelijkheden op paramedisch gebied en medische trainers of fysiotherapeuten als begeleiders in de sportzaal. Er is veel tijd en aandacht voor iedereen en dat in een gezellige sfeer.

Per 2 maart energiek zorg-instituut

Het is de inzet om meerdere vakmensen onder één dak samen te brengen op deze nieuwe locatie. Naast fysiotherapie zal dat in ieder geval bekkenfysiotherapie, manuele therapie & medische training, oefentherapie Cesar en chiropractie zijn. De ligging achter het Antonius Ziekenhuis geeft bovendien extra mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de voortgang van de verbouwing? Bekijk hier de foto’s. Of vind ons op Google Maps aan de Simmerdyk 2.

Openingstijden fitness in de zaal

Vanaf maandag 2 maart is onze grote zaal open om te komen fitnessen zonder afspraak.

DagTijd
Maandag + woensdag09:00 – 12:00 uur
16:00 – 21:00 uur
Dinsdag + vrijdag08:00 – 12:00 uur
Woensdag09:00 – 12:00 uur
16:00 – 21:00 uur
Donderdag09:00 – 12:00 uur
13:00 – 15:00 uur
16:00 – 21:00 uur
Zaterdag09:00 – 12:00 uur

Nu alvast kennismaken?

Wilt u of kunt u niet wachten tot 2 maart maak dan een afspraak om langs te komen op het huidige adres aan de Prins Hendrikkade 29. Bel of mail aub wel eerst om een afspraak te maken, dan weet u zeker dat we tijd hebben.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de voortgang op deze nieuwe Fitplan locatie? Vul het formulier hieronder in en mis niets. Afmelden is op ieder moment mogelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Afspraak maken