Fitplan Sneek: professionals in (begeleid) fitness & fysiotherapie

Fitplan Sneek

Professionals in medische training en fysiotherapie

In ons Sport-medisch centrum te Sneek staat u als patiënt centraal. We zetten de meest effectieve, bewezen therapieën in om zo snel mogelijk uw klachten te verminderen of te verhelpen. Dat kunnen behandelmethoden zijn die we zelf in huis hebben of bij één van onze samenwerkingspartners. Misschien blijkt wel dat therapieën gecombineerd moeten worden om een zo goed mogelijk, blijvend resultaat te krijgen!

Wij zijn gewend aan multidisciplinair samenwerken en zijn ervan overtuigd dat u door het bundelen van krachten het beste geholpen bent. We hebben korte lijnen met andere zorgverleners om uw behandelproces optimaal te laten verlopen!

Komt u gerust langs voor informatie of een bakje koffie, wij staan u graag te woord!

Shockwave bij (chronische) pijnklachten

Naast de reguliere fysio- en manueeltherapeutische technieken, is shockwave een behandelmogelijkheid die we hierbij kunnen inzetten. Shockwave wordt beschouwd als één van de meest innoverende behandelmethoden ter bestrijding van veel (met name chronische) pijnklachten, zoals:

  • Schouderpijn met beperkte beweeglijkheid
  • Chronische elleboogpijn (tennis/golfers-elleboog)
  • Pijn rondom de knieschijf
  • Achillespeesklachten
  • Hielspoor
  • Pees- en slijmbeursontstekingen

Voor een goed advies, persoonlijke benadering en betrokkenheid, bent u bij ons sport-medisch centrum te Sneek aan het juiste adres!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een intake gesprek? Neem dan contact op met ons.

U bent van harte welkom!

Gewijzigde openingstijden

In verband met de komende feestdagen zijn wij een aantal dagen gesloten dit voorjaar. Lees verder >

Actuele berichten

Fitplan Sneek

Gewijzigde openingstijden

8 april 2019

In verband met de komende feestdagen zijn wij een aantal dagen gesloten dit voorjaar.

Lees verder

Informatie vergoeding fysiotherapie

21 februari 2019

Sinds dit jaar hebben wij besloten geen contracten meer te tekenen met zorgverzekeraars die twijfelachtige eisen stellen, waardoor wij niet de kwaliteit van zorg kunnen leveren die wij zo belangrijk vinden.

Lees verder

Shockwave therapie Sneek

18 oktober 2018

Veel mensen hebben last van een tenniselleboog, hielspoor, achillespees, kniepees of schouderverkalking en hebben al diverse behandelmethoden geprobeerd maar blijven klachten houden. Shockwave is vaak een uitkomst.

Lees verder

Gratis echo?

Met echografie, of beter gezegd MSU (Musculo Skeletal Ultrasound), kunnen opnamen gemaakt worden van het houdings- en bewegingsapparaat: Dit wil zeggen van pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten. Hierdoor zijn we bij in staat diverse aandoeningen duidelijk in beeld te brengen. Onder meer irritaties van pezen, zoals afwijkingen aan de achillespees, een eventuele tenniselleboog en verkalkingen in pezen (bijvoorbeeld rond de schouder). Ook hielspoor of een aanwezige slijmbeursontsteking zijn op een echo zichtbaar.

BLESSURE? Wij helpen u er graag vanaf!