Training - Fitplan Sneek

Training

Fitplan Sneek

Home Training

Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht

U kunt op verschillende manieren bij ons terecht voor training:

  • Het kan bijvoorbeeld een onderdeel zijn van uw behandeling bij de fysiotherapeut(e); in dat geval bent u eerst een aantal keer behandeld om de voorwaarden te scheppen voordat u de zaal in gaat. Dan is er vaak een duidelijk concreet doel: de spieren rondom de schouder moeten sterker zodat die ene pees niet meer zal irriteren. Of de kleine spiertjes rondom de wervelkolom moeten versterkt worden, zodat u rugpijn kan verdwijnen.
  • U kunt ook gericht zijn doorverwezen voor revalidatie of medische training. Dit kan door een arts geweest zijn, Zaal Sneek 2maar ook door een collega fysiotherapeut of andere zorgverlener. In dat geval zal er een intake plaatsvinden in de behandelkamer om vervolgens een goed trainingsplan voor u te kunnen maken.
  • Daarnaast kunt u ook op eigen initiatief en zonder medische indicatie bij ons komen trainen (small group training). Vooral als u houdt van kleine groepen en veel persoonlijke aandacht, bent u bij ons op het juiste adres. Als begeleider staat er altijd een fysiotherapeut(e) of een medisch fitnesstrainer in de zaal, wat wenselijk is als u een geschiedenis heeft met lichamelijk klachten. Training op afspraak zorgt ervoor dat u bovendien de stok achter de deur houdt!