Chanou de Roos

Chanou de Roos teamfoto

chanou@fitplan.nl

  • Fysiotherapeute
  • Mindfulness coach
  • Dry needling specialiste
  • Echografiste
Afspraak maken met Chanou

Persoonlijk profiel

Het leukste aan het vak fysiotherapie vind ik dat het letterlijk in beweging is. Geen dag, geen mens en geen hulpvraag is gelijk! Het contact met de mens, het mentale aspect en het (weer) leren verbinding maken met lichaam en geest, wat invloed heeft op de klacht, interesseert me. De drive om mensen te helpen zodat ze (meer) vertrouwen hebben in hun lichaam en hierdoor beter kunnen functioneren en bewegen is altijd weer een leuke uitdaging die ik graag met je aanga. Mindfulness en coaching is een mooi middel wat ik hierbij inzet. Ons team Fitplan kenmerkt zich door het enthousiasme van collega’s, de altijd fijne sfeer, de samenwerking (zowel intern als extern) en de positieve energie in ons sport-medisch centrum!

Zelf houd ik ook van een leven in beweging en ben ik in mijn vrije tijd graag aan het sporten: hardlopen, schaatsen en bijvoorbeeld wielrennen. Maar ook rustige beweging zoals yoga en wandelen ga ik steeds meer waarderen. Om de balans te houden in onze tropenjaren ontspan ik graag samen met mijn gezin (man, zoon en dochter), vrienden en familie met lekker eten. Helemaal tot rust kom ik met een goed boek, leuke serie, koffie drinken met een vriendin én vakantie vieren op de camping!

Op de foto mijn dochter Esra (2019) en zoon Eden (2021).

Sportieve groet, Chanou

Chanou prive 2022

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?