Chanou de Roos

Chanou de Roos teamfoto

chanou@fitplan.nl

  • Fysiotherapeute
  • Dry needling specialiste
  • Shockwave therapeute
  • Echografiste
  • Mindfulness coach
  • Eco-coach
  • Pilates instructrice
Afspraak maken met Chanou

Persoonlijk profiel

Het leukste aan het vak fysiotherapie vind ik dat het letterlijk in beweging is. Geen dag, geen mens en geen klacht is gelijk! Het contact met de mens en ook het mentale aspect, wat invloed heeft op de klacht, interesseert me. De drive om mensen te helpen zodat ze weer beter kunnen bewegen en functioneren is altijd weer een leuke uitdaging. Sinds 2016 werk ik bij Fitplan nadat ik na mijn studie in 2011 een aantal jaren op Bonaire heb gewerkt en in andere praktijken ervaring heb opgedaan als fysiotherapeut. Deze ervaring bracht me uiteindelijk bij Fitplan, waar voor mij het belangrijkste is dat ik plezier heb op de werkvloer! Ons team bij Fitplan kenmerkt zich door het enthousiasme van collega’s, de altijd goede sfeer en de samenwerking, zowel intern als extern.

Zelf houd ik ook van een leven in beweging en ben ik in mijn vrije tijd onder andere aan het schaatsen, hardlopen en wielrennen. Om de balans te houden ontspan ik met het samen zijn met mijn gezin, vrienden en familie. Lekker eten, een goed boek of een leuke serie. Ook houd ik van vakanties waar reizen en het ontdekken van nieuwe plaatsen, landen en culturen mij veel energie geeft!

Sportieve groet, Chanou

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?