Dennis van den Driessche

Dennis teamfoto

dennis@fitplan.nl

  • Fysiotherapeut i.o.
  • Medical fitness trainer
  • Voetbaltrainer
  • Looptrainer
  • Groepsles instructeur

Persoonlijk profiel

Ik beleef veel plezier aan het begeleiden en het motiveren van de leden van Fitplan. Daarbij is het wat mij betreft belangrijk dat er een op maat gemaakt oefenprogramma wordt aangeboden. Zodat men fitter en flexibeler kan worden of om preventief een oefenprogramma te volgen na fysiotherapeutische behandelingen. Ik let er altijd op dat het doel van oefeningen nooit uit het oog verloren wordt. Daarnaast is het streven dat mensen het gevoel krijgen op het juiste adres te zijn.

Mijn andere passie is trainer-coach zijn in de voetballerij. Ik vind het een geweldige uitdaging om binnen een clubcultuur mijn voetbalvisie over te mogen brengen. Daarnaast bezoek ik graag met vrienden een voetbalwedstrijd. Verder ga ik er in mijn vrije tijd graag op uit met het gezin, bijvoorbeeld naar de Waddeneilanden, rollende keukens en vakanties naar de zon en sneeuw om te snowboarden. Ook ben ik een Netflix kijker en zeg nooit nee tegen een sushi diner.

Groet, Dennis

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?