Erna van Kommer

Erna van Kommer teamfoto

erna@fitplan.nl

  • Leefstijl coach
  • Mindfulness coach
  • GLI coach
  • Voedingscoach

Persoonlijk profiel

Mijn naam is Erna. Ik ben dagelijks bezig met vitaliteit, voeding, bewegen en ontspannen. Op een professionele manier coachen en leefstijl gerelateerde ondersteuning bieden aan mensen die aan de kwaliteit van hun gezondheid willen werken, dat is waar ik graag mijn tijd aan besteed. Ik heb diverse opleidingen, trainingen en webinars gevolgd over coachen, gezonde voeding, bewegen, vitaliteit en ontspanning, waaronder slapen en mindfulness. Ook lees ik graag en veel boeken die over leefstijl gaan.

Mensen helpen hun gedrag, stapje voor stapje, blijvend te veranderen zodat ze tot een gezondere leefstijl komen op een manier die bij hun leven past. Door samen haalbare doelen te stellen, belemmeringen te onderzoeken en weg te halen en samen acties te bedenken en de resultaten te toetsen. Daar maak ik me graag sterk voor.

Ik ben bewust bezig met mijn eigen leefstijl momenten waarbij ik zoveel als mogelijk gezond kook, vaak fietstochtjes maak in het mooie Friesland, regelmatig wandel en in onze tuin werk. Ik kan enorm genieten van de planten en bloemen die staan te pronken. In de zomer vind ik nog meer ontspanning als ik samen met mijn vriend ga zeilen op het Heegermeer en IJsselmeer.

Graag tot ziens bij Fitplan!

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.