Iede Lodema

Iede teamfoto

iedelodema@gmail.com

  • Shiatsu therapeut
Afspraak maken met Iede

Persoonlijk profiel

In het dagelijkse leven werk ik op het MBO en geef daar het vak Elektrotechniek. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee volwassen kinderen en een hond. Mijn hobby’s zijn hardlopen, fietsen en alles wat te maken heeft met watersport. De werking van het menselijk lichaam gezien vanuit de Oosterse geneeskunde heeft ook altijd mijn grote belangstelling gehad. In 2014 heb ik daarom mijn Shiatsu opleiding afgerond. Ik ben gespecialiseerd in de Namikoshi – en de Zen Shiatsu stijl.

Mijn voorkeur gaat uit naar de Zen stijl. Deze vorm van Shiatsu is gericht op de energie “Ki”, die door de energiebanen (de meridianen) van het lichaam stroomt. Een verstoring van de gezondheid kan in veel gevallen door een blokkade in de energiestroom veroorzaakt zijn. Indien deze blokkade wordt opgeheven, krijgt de doorstroming weer kans met als gevolg herstel.

Met vriendelijke groet, Iede Lodema

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.