Kelly van Ombergen

Kelly-teamfoto-3

kelly@fitplan.nl

  • Sportfysiotherapie
  • Medische trainingen
  • Stabiliteitstraining
  • Fitness instructrice
  • Sportmassages
  • Taping

Na het behalen van de Bachelor Sports and Exercise Therapy in Engeland ben ik nu een fysiotherapeute voor spier-, pees- en botblessures met een sport science achtergrond. De visie van mijn opleiding komt sterk overeen met die van Fitplan en daarom ben ik erg blij dat ik mijn kennis hier kan toepassen. Het is mijn ambitie om mezelf verder te ontwikkelen binnen de sportmassage. Ook zul je me regelmatig in de sportzaal zien. Daarnaast wil ik af en toe meekijken met de fysio’s zodat ik binnenkort ook sportblessures kan gaan behandelen.

Ik woon met mijn vriend en pup in het mooie Zuidwest-Friesland in een hele leuke straat met gezellige buren. We zijn samen een kampeerbus aan het bouwen, daarmee willen we straks Europa gaan verkennen. Verder ben ik het liefst buiten, zoek ik graag een adrenalinekick, hou ik van dieren en vind ik het leuk om te klussen, borrelen, fotograferen, F1 te kijken en te reizen. Qua sporten vind ik het fijn om te zwemmen, maar ik heb ook andere sporten beoefend zoals voetbal, kickboksen en schaatsen.

Met vriendelijke groet, Kelly van Ombergen

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?