Lyanna Oostra

Lyanna-Oostra-teamfoto

lyanna@fitplan.nl

  • Fit-kracht (Bodypump) instructrice
  • Circuit instructrice
  • Fit-totaal instructrice
  • Pilates instructrice

Persoonlijk profiel

Toen ik klein was, wilde ik heel graag juf worden. Kinderen helpen, motiveren en kennis bijbrengen leek me een fantastische en dankbare baan. Jaren later besloot ik na de middelbare school de lerarenopleiding Nederlands te gaan doen en inmiddels ben ik docente Nederlands. Ik werk in Leeuwarden, waar ik ook met veel plezier woon met mijn vriend Roel. Hij komt van Terschelling, dus daar zijn we vaak samen te vinden om lekker uit te waaien.

Hoewel ik houd van veel dingen zoals: lezen, wijntjes drinken met vriendinnen, film kijken, en planten verzorgen, is sporten altijd al mijn favoriete hobby geweest. Toen ik wat jonger was, heb ik altijd op hoog niveau getwirld en gedanst.

Het is dus geen toeval dat ik uiteindelijk les ben gaan geven bij Fitplan! Mijn enthousiasme en gedrevenheid zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga om het leukste te doen wat er bestaat: lesgeven.

Lyanna

Lyanne foto prive

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?