Marieke Fries

Marieke Fries teamfoto

info@fitplan.nl

  • Fitnesstrainer
  • Leefstijlcoach i.o.
  • Bootcamp trainer

Persoonlijk profiel

Hoi, ik ben Marieke Fries, 20 jaar en woonachtig in Leeuwarden. Ik volg de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen en zit nu in het laatste jaar. Naast mijn afstudeeropdracht verzorg ik bij Fitplan iedere woensdagavond de bootcamp trainingen. Sinds kort volg ik de cursus Fitnessinstructeur B, de stage die erbij hoort doe ik bij Fitplan in Leeuwarden. Inzet is meer te leren op het vlak van fitness en voeding om zo later als personal trainster aan de slag te kunnen gaan.

Zelf sport ik natuurlijk ook, ik doe aan fitness en loop graag hard. Onlangs de halve marathon op Mallorca gedaan en binnenkort staat de Berenloop op Terschelling gepland. Naast studie, stage en afstuderen werk ik bij restaurant Stek in Leeuwarden. Voor de ontspanning ga ik graag naar festivals om samen met vriendinnen een dansje te doen.

Ik doe de stage bij Fitplan met veel plezier, het lijkt mij leuk om elkaar de komende periode te zien of te spreken!

Groet, Marieke Fries

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Afspraak maken