Ruben van der Leij

Ruben van der Leij teamfoto

ruben@fitplan.nl

  • Spinning instructeur
  • Fit-cross (CrossFit) instructeur
  • Circuit instructeur
  • Opleiding sport, gezondheid & management
  • Fit-totaal instructeur

Persoonlijk profiel

Het werken met mensen die graag actief en fit bezig willen zijn, maakt dat ik altijd veel zin heb in het werk wat ik doe! Wanneer mensen na het trainen met een voldaan gevoel naar huis gaan ben ik ook tevreden.

Naast het serieuze werk mag ik graag met mensen te socializen en vind ik het belangrijk om hier en daar iets minder serieus te zijn. Ook in ons huidige topteam is er altijd ruimte voor een grapje en dit maakt dat iedereen, zowel binnen als buiten het werk, goed met elkaar op kan schieten.

In mijn privéleven sport ik zelf ook graag en sta ik regelmatig in de sportschool en op het voetbalveld. Als het even kan is vakantie toch ook wel iets wat bovenaan mijn lijstje staat. Ik hou ontzettend van lekker weer en om samen met mijn vriendin, familie of vrienden mooie plekken in de wereld op te zoeken.

Hopelijk tot snel bij Fitplan! Ruben

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?