Thomas Brouwer

Thomas Brouwer teamfoto

thomas@fitplan.nl

  • Beweeg- & leefstijladviseur
  • Fitness instructeur
  • Spinning instructeur
  • Circuit instructeur
  • Zeilinstructeur

Persoonlijk profiel

Mensen daar krijgen waar ze willen zijn. Dat is mijn drijfveer in werk en deels in mijn privéleven. Of het nu met sporten, voeding, ontspanning of slapen is, mensen daarin coachen en verder helpen is waar ik het voor doe. Wat ik het mooiste vind is dat mensen kunnen veranderen. Hoe diep ze ook in dalen zitten en op welk moment van het leven dan ook. Je lichaam en geest in balans te brengen en je leefstijl op een positieve manier te veranderen, dat is waar het leven voor mij om draait. Altijd blijven ontwikkelen en leren staat daarin centraal.

Dit doe met heel veel plezier bij Fitplan als leefstijlcoach, fitnesstrainer en mindfulnesstrainer. Maar ook bij mijn vrijwilligerswerk als zeilinstructeur. Daarin is het prachtig om te zien dat kinderen met plezier beter leren zeilen of instructeurs, die ik ook lesgeef, beter leren lesgeven. Sport en leefstijl zijn hierin de leidende elementen. Sport kijken hoef je me niet voor wakker maken, maar zélf sporten vind ik van jongs af aan al fantastisch.

Buiten een boot kan je me in mijn vrije tijd op het korfbalveld zien, in de sportschool, bij mijn steeds groter wordende familie (twee zussen en een broer die allemaal kinderen hebben en nog meer krijgen) of vrienden en af en toe kijkend naar mijn televisiescherm als ik de PlayStation eens aan zwengel. Daarnaast heb ik al zes jaar een ontzettend leuke vriendin, waar ik mee samenwoon in een appartement in Leeuwarden.

Hopelijk tot ziens bij Fitplan! Thomas

Thomas foto prive
Afspraak maken