Tomoko Shimooki

Tomoko teamfoto

info@fitplan.nl

  • Diepe weefselmassage
  • Lymfedrainage
  • Reflexologie
  • Hotstone-massage
  • Zweedse massage
  • Hawaiiaanse Lomi Lomi

Ik ben Tomo en ik kom uit Japan. Voorheen was ik mondhygiëniste maar toen ik naar Australië verhuisde kreeg ik een passie voor massagetherapie. Ik ben erg geïnteresseerd in hoe het lichaam werkt en leer na twintig jaar als massage therapeut nog steeds nieuwe dingen. Het menselijk lichaam heeft een grote kracht om zichzelf te helen, maar door middel van massage geef ik deze kracht een extra zetje in de goede richting. Dit is ook de insteek van het team van Fitplan en daarom voel ik me hier erg thuis. Het geeft me veel voldoening om te zien dat mensen na een behandeling weer lekker in hun vel zitten en vrij kunnen bewegen. Ik ben misschien klein van stuk, maar vergis je niet, ik ben een sterke meid!

Ik hou erg van reizen en ben in meer dan 85 landen geweest, voor werk of vakantie. Ik vind het leuk om de lokale mensen, cultuur en vooral de lokale keuken te leren kennen. Ook houd ik erg van koken in mijn vrije tijd, het is heel ontspannend en als vrienden van mijn eten genieten maakt dat me erg blij. Verder ben ik heel actief; het houdt me gezond en gelukkig. Ik ben een serieuze krachtsporter en daag mezelf graag uit met zware gewichten. Dit is therapie voor mijn lichaam en geest. Ook ga ik graag duiken, golfsurfen en snowboarden.

Tomo

Tomoko prive

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?