Maak kennis met Fitplan in Sneek

Goede voornemens om aan je gezondheid te werken? Bij ons ben je op het juiste adres om de beste versie van jezelf te worden. We geven je graag vrijblijvend advies over de inzet van onze fysiotherapie, coachings- of fitnessdiensten om daarmee samen jouw persoonlijke doelen te behalen.

Team Fitplan helpt!

Fitplan Sneek zit samen met enkele partners in een prachtig verzamelgebouw aan de Simmerdyk. Op deze locatie, direct achter het Antonius Ziekenhuis, bieden we allerlei behandelingen om jou (weer) optimaal van het leven te laten genieten.

Er is bij ons veel tijd en aandacht voor de persoonlijke situatie, de behandeling wordt daar met zorg op afgestemd. Lees meer over onze mogelijkheden op de pagina van de locatie Sneek.

We werken in dit centrum samen met verschillende zorgpartners. Denk aan fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, manuele therapie & medische training, oefentherapie Cesar en chiropractie. Daarnaast beschikken we buiten ons eigen centrum over een groot netwerk van betrokken specialisten op allerlei gebieden.

Vrijblijvende intake of proefmaand sporten

Team Fitplan in Sneek kan je helpen bij het vinden van een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kom dan eens langs voor een eerste kennismaking. Tijdens de intake krijg je een eerlijk advies en vertellen we je graag over alle mogelijkheden binnen ons centrum.

Plannen om meer te bewegen? Wil je minder stress ervaren of herstellen van een blessure of ziekte? Kom dan bij ons sporten in de zaal. Twijfel je of het iets voor jou is, ga dan voor een proefmaand en ervaar de goede begeleiding in de zaal. Zo leer je alles over onze persoonlijke aanpak en zit je nog nergens aan vast. 

Vraag advies Proefmaand sporten

Graat tot ziens in Sneek!

Team Fitplan Sneek

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.