• Fitness & groepslessen onder één dak
 • Kleinschalig met persoonlijke aanpak
 • Vestigingen in Leeuwarden & Sneek

Fitness en groepslessen met deskundige begeleiding

Wij zijn een modern sportcentrum voor iedereen. Fitplan Sport-medisch centrum is uitermate geschikt om te komen sporten als je klachten hebt of hebt gehad. Maar je bent ook van harte welkom als je kerngezond bent en gewoon lekker wilt sporten of om gezellig groepslessen te volgen.

Onze begeleiders hebben veel sport-medische kennis en doen er alles aan om jou op een prettige manier je persoonlijke doelen te laten behalen. Zo nodig kijkt er een fysiotherapeut mee. Zo kun je altijd op je eigen niveau trainen of een groepsles volgen!

Werk maken van gewicht of diabetes? Dan is één van onze coaching programma’s een goede keuze.

Gratis proefles Proefmaand sporten

Michel Meeuwse referentie

Ook voor krachttraining is Fitplan de juiste sportschool. Om maximaal resultaat te behalen in mijn oefeningen is regelmatige feedback over mijn houding en uitvoering van de oefeningen belangrijk.

Er is altijd een trainer aanwezig in de zaal die even meekijkt en uitleg geeft; hierdoor maak ik nog steeds vooruitgang in het gewicht wat ik kan gebruiken en voorkom ik blessures. Ondertussen goed op weg naar een deadlift van 2.5 keer lichaamsgewicht. En dat gaat echt wel lukken met de hulp van team Fitplan!

Michel Meeuwse - Regelmatig feedback is voor mij belangrijk

Modern sportcentrum voor iedereen

Kerngezond maar hecht je waarde aan een goede begeleiding, verantwoord bewegen, een plezierige vertrouwde sfeer en korte lijnen met (para)medici? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom, Fitplan is hét adres voor verantwoorde fitness in Friesland.

Fitness is ideaal als je individueel en in alle vrijheid je conditie, figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. Het complete assortiment fitnessapparatuur stelt je in staat gericht spierverstevigende oefeningen te doen. Maar juist ook voor wie andere doelen heeft, zoals het doen van stabiliserende en mobiliserende oefeningen, beschikt Fitplan over passende attributen/ middelen.


De fitnesszaal is ruim opgezet en er is altijd deskundige begeleiding aanwezig. De ‘personal touch’ van de instructeurs staat garant voor een perfect trainingsresultaat, wat jouw doelstelling ook is.

Jouw eerste fitness afspraak

Kom je bij ons sporten? Dan vinden we het leuk om je de eerste keer persoonlijk te ontvangen. Na een korte kennismaking krijg je een rondleiding met wat praktische tips. Tegelijk horen we graag iets over je persoonlijke doelen. Kun je daarna direct door voor de proeftraining, sportkleren en schone schoenen mogen dus mee in de tas.

Proeftraining LeeuwardenProeftraining Sneek

Groepslessen

In ons sport-medisch centrum in Leeuwarden heb je keuze uit verschillende groepslessen. In Sneek geven we Pilates. Alle lessen worden gegeven in kleine groepjes zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Dat maakt de lessen ook geschikt om te volgen als je met bepaalde aandoeningen of klachtenbeelden zit.

De instructeurs en instructrices hebben medische kennis en raadplegen zo nodig intern een fysiotherapeut voor aangepaste oefeningen. Iedereen kan meedoen, daar gaan we voor.

Groepslessen lesrooster en abonnementen

De groepslessen worden veelal van maandag tot en met zaterdag in Leeuwarden gegeven. Pilates doen we ook in Sneek. Bekijk hier het lesrooster of reserveer meteen online hieronder. Klik hier voor de abonnementen en tarieven.

Of download de app:


Ons aanbod van groepslessen in de zaal

 • Circuittraining
 • Fit-kracht
 • Fit-pole
 • Fit-Powerfun
 • Fit-Taibo
 • Fit-totaal
 • Pilates
 • Spinning
 • TRX training
 • Zumba Gold

Waarom kiezen voor Fitplan Leeuwarden of Sneek?

Onze aanpak is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Ervaar de positieve invloed van ons enthousiaste team en de persoonlijke benadering. Klanten kiezen voor Fitplan omdat we ons qua begeleiding positief onderscheiden ten opzichte van reguliere sportcentra.

 • Continue, deskundige begeleiding door medische trainers en/of fysiotherapeuten.
 • Persoonlijk en doelgericht.
 • Korte lijnen met (para)medische samenwerkingspartners.
 • Vertrouwde en gezellige sfeer in een mooi fitnesscentrum waar iedereen zich thuis voelt.
 • Kortom, een fijn adres voor Fitness in Friesland!

Je kunt terecht voor fitness binnen de vaste openingstijden van ons sport-medisch centrum. Er is dan altijd begeleiding aanwezig in de zaal. Bekijk hier alvast de tarieven.

Proefmaand sporten?

Ter kennismaking met ons fitnesscentrum in Sneek of Leeuwarden een maand sporten, probeer het vrijblijvend. Tijdens deze proefmaand kun je voor een vast bedrag onbeperkt fitnessen en groepslessen volgen. Gebruik van de infrarood sauna (Leeuwarden) is bovendien inclusief. Je zit nergens aan vast en kunt na de proefmaand besluiten of je een abonnement neemt.

Eerst persoonlijk kennismaken? Kom gerust langs voor een bakje koffie, wij staan je graag te woord.

Instructeurs

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.