Afspraak maken Leeuwarden & Sneek


Direct een afspraak inplannen met één van onze medewerkers in Leeuwarden of Sneek? Klik op onderstaande link en doorloop het keuzemenu. Uw afspraak staat direct in onze agenda. Houdt u er alstublieft rekening mee dat wanneer er tijd is gereserveerd in de agenda van een therapeut of coach, er kosten in rekening gebracht (bij u of uw zorgverzekeraar): het betreft niet een vrijblijvend gesprek.

Twijfelt u of u op de goede plek bent, informeer dan eerst even telefonisch of per mail. Niet elke fysiotherapeut of coach heeft dezelfde specialisaties: heeft u een specifieke therapie nodig dan doet u er goed aan dit eerst te controleren of de gekozen fysiotherapeut/coach deze therapie wel biedt.

Voor fysiotherapie kunt u ook op de avond en in het weekend bij ons terecht.

Eerste fysio afspraak maken

Wij vragen u om direct een account aan te maken. Daarmee kunnen we dan alvast vragenlijsten klaarzetten die u digitaal kunt invullen. Wanneer u deze vooraf doet, kan de therapeut(e)/coach zich goed voorbereiden en scheelt dit een hoop tijd tijdens de intake.

Uw (eerste) afspraak plannen in Leeuwarden

Uw (eerste) afspraak plannen in Sneek

Vervolgafspraak fysiotherapie plannen

Patiënt bij Fitplan en reeds onder behandeling bij één van onze fysio’s of coaches? Via de link hieronder kunt u online voor een bestaand behandeltraject een vervolgafspraak plannen. Vraag uw fysiotherapeut of coach om dit te activeren.

Vervolgafspraak plannen in Leeuwarden of Sneek

Eerste fitness afspraak

Kom je bij ons sporten? Dan vinden we het leuk om je persoonlijk te ontvangen. Na een korte kennismaking krijg je een rondleiding met de nodige praktische tips. Tegelijk horen we graag iets over je persoonlijke doelen. Kun je daarna direct door voor de proeftraining. Sportkleren en schone schoenen mogen dus mee in de tas.

Proeftraining LeeuwardenProeftraining Sneek

Sportmassage afspraak maken

Voor een massage van 30, 45 of 60 minuten (met of zonder verwijzing) in Leeuwarden of Sneek kun je hier direct een afspraak plannen.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.