• Kleinschalig met persoonlijke aanpak
  • Gezellig en betrokken sfeer
  • Moderne apparatuur

Groepslessen

In ons sport-medisch centrum heeft u keuze uit verschillende groepslessen. Alle lessen hebben echter gemeen dat het kleine groepen zijn, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Daarom zijn onze lessen uiterst geschikt om te volgen als u met bepaalde aandoeningen of klachtenbeelden zit.

De instructeurs en instructrices hebben medische kennis en zullen in overleg met de fysiotherapeuten geschikte oefeningen met u doen. Zo kunt u altijd op uw eigen niveau, binnen de eigen mogelijkheden meetrainen in een groepsles!

Gratis proefles Proefmaand sporten

Fitplan is kleinschalig waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. De ongedwongen sfeer en de gezelligheid maakt sporten bij Fitplan zo leuk! Er is naast het sporten altijd ruimte voor een praatje en een kop koffie aan de bar.

Marijke de Vries - Sporten om fit te blijven

Iedereen kan meedoen

Lesrooster en abonnementen

De groepslessen worden alleen in Leeuwarden gegeven, van maandag tot en met zaterdag, bekijk hier het lesrooster. Of ga naar de pagina Abonnementen en tarieven.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?