• Gratis proefles Fit-bootcamp
  • Gezellig en betrokken sfeer
  • Lekker sporten in de buitenlucht

Fit-bootcamp Outdoor

Speciaal voor de fit-minded leden die blij worden van obstakelruns, mudmasters en zo meer. Zwetend door de monkeybars, zwaaiend van touw naar touw en puffend aan de verschillende dumbells en stangen van de klimkooi op ons buitenterrein.

Met 45 tot 60 minuten is het echt een intensieve buitentraining! De lessen zijn elke maandagavond in Leeuwarden. Wel lekker buiten sporten maar liever iets rustiger, kijk dan bij Fit-kracht.

Ter kennismaking met Fit-bootcamp bieden wij we een gratis proefles zodat je het vrijblijvend kunt proberen! Eerst persoonlijk kennismaken? Kom gerust langs, wij staan je graag te woord.

Direct reserveren Gratis proefles Proefmaand sporten

Lekker sporten in de buitenlucht

Voor deze groepsles gaan we van april tot oktober lekker naar buiten. We maken gebruik van het kunstgrasveld en het buitenrek. Het rek is onder meer uitgerust met klimtouwen, ringen, barbells op rails en TRX-connectors. Door de zachte ondergrond kan er veilig worden getraind.


Er zal veel met eigenlichaamsgewicht en extra attributen worden gewerkt. Fit-bootcamp is uitermate geschikt voor iedereen die op zoek is naar uitdaging en het gebruiken en verder ontwikkelen van eigen kracht. Met lessen van 45 tot 60 minuten een heerlijke intensieve buitentraining!

Denk eraan dat je buiten schoenen en buiten kleding draagt tijdens de lessen.

Meld je aan voor een gratis proefles

Ter kennismaking met Fit-bootcamp bieden wij een gratis proefles aan. Probeer het vrijblijvend!

Lesrooster voor Fit-bootcamp

  • Maandagavond 19:45 – 20:45 uur in Leeuwarden


Graag tot ziens bij ons in Leeuwarden!

Instructeur

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.