• Resultaatgericht
  • Kleinschalig en persoonlijk
  • Rust vinden, stress verminderen

Coaching

Coaching is een vorm van begeleiding waarbij je getriggerd wordt om positief te veranderen. Of je nu je leefstijl positief wilt veranderen, fysiek en mentaal beter in balans wilt komen of gecoacht wilt worden naar doelen die voor jou belangrijk zijn; een goede coach kan jou daarbij helpen!

Bij Fitplan sport-medisch centrum ben je aan het juiste adres!

Afspraak maken Contact opnemen

Anoniem

Nooit was ik goed in sporten en ik vond het ook niet leuk. Met mijn nieuwe baan waarbij ik veel in de auto zit in plaats van te fietsen was het toch nodig.

Bij Fitplan bleek sporten wel leuk te zijn en ging mijn conditie met sprongen vooruit. Maar de overtollige pondjes gingen er niet af. Met de goede begeleiding van de lifestylecoach heb ik geleerd om anders met eten om te gaan en ben ik in een jaar tijd 10 kg afgevallen en dat terwijl mijn spiermassa is gegroeid en ik me heel goed voel.

Ik kan het iedereen aanraden. Spreek me er gerust eens over aan als je me bij Fitplan ziet.

Karin Reidinga - Conditie met sprongen vooruit

Mentaal in balans

We vinden het tegenwoordig steeds belangrijker om onszelf persoonlijk te blijven ontwikkelen. Je kunt die positieve verandering zelf teweeg brengen, bijvoorbeeld door te werken aan een positieve mindset.

Met onze actieve vorm van coaching, waarbij je niet alleen in kamer zit, maar juist de zaal in gaat om bepaalde activiteiten uit te voeren, ga je je eigen gedragspatronen herkennen. Door deze bewustwording kun je ook direct actie ondernemen om jezelf positief te veranderen. Het is een laagdrempelige en praktische manier van coachen, gericht op je gedrag, die je direct in praktijk kunt brengen!

Kom in actie met onze adviezen

Wil je beter leren omgaan met stress, paniekaanvallen, examenvrees of bijvoorbeeld faalangst? Of wil je wat meer rust ervaren in je hoofd en wil je prioriteiten leren stellen aan wat jij belangrijk vindt?

Deze actieve vorm van coaching helpt jezelf beter te leren kennen. Je leert je eigen krachten en talenten kennen, waardoor je meer vertrouwen krijgt in jezelf. Je zelfvertrouwen zal groeien, waardoor je lekkerder in je vel zit en daarmee weer mentaal beter in balans komt.

Leer wat coaching voor jou kan doen

Wil je gericht advies over wat jij kunt bereiken met onze actieve vorm van coaching? Neem vrijblijvend contact op, we helpen je graag je persoonlijke doelen te behalen.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?