• Resultaatgericht
  • Kleinschalig en persoonlijk
  • Rust vinden, stress verminderen

Coaching

Coaching wordt gezien als een specifieke manier van begeleiden waarbij bepaalde doelen gemakkelijker en sneller worden gerealiseerd.

Of je je leefstijl positief wilt veranderen, fysiek en mentaal beter in balans wilt komen of gecoacht wilt worden naar doelen die voor jou belangrijk zijn, bij Fitplan sport-medisch centrum ben je aan het juiste adres.

Afspraak maken Contact opnemen

Anoniem

Nooit was ik goed in sporten en ik vond het ook niet leuk. Met mijn nieuwe baan waarbij ik veel in de auto zit in plaats van te fietsen was het toch nodig.

Bij Fitplan bleek sporten wel leuk te zijn en ging mijn conditie met sprongen vooruit. Maar de overtollige pondjes gingen er niet af. Met de goede begeleiding van de lifestylecoach heb ik geleerd om anders met eten om te gaan en ben ik in een jaar tijd 10 kg afgevallen en dat terwijl mijn spiermassa is gegroeid en ik me heel goed voel.

Ik kan het iedereen aanraden. Spreek me er gerust eens over aan als je me bij Fitplan ziet.

Karin Reidinga - Conditie met sprongen vooruit

Fysiek en mentaal in balans

Onder coaching vind je de verschillende fysieke en mentale soorten coaching die mogelijk zijn binnen ons centrum. Voor leefstijladvies, afvallen en aankomen, stoppen met roken en mindfulness kun je terecht bij onze leefstijlcoach.

Voor onder andere burn-out klachten, leren omgaan met stress, examenvrees en faalangst ben je op de juiste plek bij eco-coach en mindfulnesstherapeut Chanou de Roos. Deze coaching helpt je om lekkerder in je vel te zitten en je leefstijl in balans te brengen.

Eco-coaching

Een eco-coach is een coach die mensen duurzaam fysiek en mentaal fit maakt en houdt. Eco-coachen is continue in ontwikkeling en gebaseerd op de principes Vinden-Binden-Scoren.

Hij/ zij laat elke persoon zijn/ haar talent, kracht en energie bij zichzelf ontdekken (Vinden), bindt deze aan een duidelijk doel (Binden) en zet verlies om in winst (Scoren).

Eco-coachen is uniek en maakt gebruik van wat er al is, waarbij de zelf gestelde doelen van de persoon centraal staan.

Eco-coachen helpt mensen bij de fysieke en mentale zelfbewustwording en het ontwikkelen van hun persoonlijkheid, wat zorgt voor zelfsturende personen die inzetten op hun eigen kracht.

Afspraak maken