• Professionele medische begeleiding
  • Alle therapeuten zijn BIG geregistreerd
  • Vestigingen in Leeuwarden & Sneek

Brancheorganisatie en andere kwaliteitskeurmerken

Alle therapeuten bij Fitplan zijn BIG geregistreerd, hiermee voldoen ze aan alle kwaliteitseisen die de beroepsgroep verplicht heeft gesteld.

Fitplan sport-medisch centrum heeft niet met alle zorgverzekeraars contracten. Voor meer informatie hierover zie vergoeding fysiotherapie.

Fitplan Sport-medisch centrum is aangesloten bij NL Actief. Dit is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Voor u is dat een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging. Want de centra die zijn aangesloten, zijn gekeurd en gecertificeerd. De consument die sport bij een NL Actief centrum, is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen.

Er zijn talloze fitnesscentra waar u uit kunt kiezen, daarom is het belangrijk te weten hoe de kwaliteit is van het centrum. Daarom hebben NL Actief en EHFA een officieel register voor trainers geopend als onderdeel van het European Register of Exercise Professionals (EREPs). Nederland is het tweede land in Europa met een dergelijk register. Dit register zal door NL Actief worden beheerd. Heel zorgvuldig en in samenwerking met EHFA (European Health and Fitness Association). De Europese brancheorganisatie uit Brussel, heeft samen met NL Actief een onafhankelijk, objectief en een op Nederlandse en Europese normen gebaseerd kwalificatiesysteem ingericht.

Fitplan is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Medewerkers van aangesloten bedrijven krijgen korting op een abonnement. Hoeveel, dat bepaalt de werkgever. Vaak mogen medewerkers hun abonnement verrekenen met brutoloon. Dat scheelt gemiddeld 40% belastingvoordeel. Soms betaalt de werkgever ook een deel mee in de vorm van een werkgeversbijdrage. Lees er hier meer over.

Schoudernet Noord is een netwerk van medische professionals, gespecialiseerd in schouderklachten. De fysiotherapeuten van Fitplan zijn uitstekend gekwalificeerd om schouderaandoeningen te diagnosticeren en te behandelen. Het netwerk zorgt voor korte lijnen tussen specialisten onderling en de aangesloten therapeuten en orthopeden van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Dit alles om patiënten op het beste niveau te kunnen behandelen. Ga voor meer informatie naar Schoudernetnoord.nl.

Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bij patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen. Onder deze zogenaamde NCD’s vallen o.a. longaandoeningen, perifeer arterieel vaatlijden en hartrevalidatie. Alle aangesloten therapeuten handelen volgens de KNGF-richtlijnen en volgen periodiek een bijscholing die passend is voor de behandeling van deze groep patiënten. Vanuit Fitplan is Kim Glas aangesloten bij dit netwerk met als specialisatie Etalagebenen. Kijk ook op ChronischZorgNet.nl.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.