Informatie voor verwijzers

Fitplan is hét centrum waar onderzoek, behandeling en training samen komen. Er is bij ons veel tijd en aandacht voor ieders specifieke situatie.

Korte lijnen met andere zorg-disciplines zorgen ervoor dat we voor het behandelen van onze patiënten verder kijken dan ons eigen centrum.

Andersom doen collega’s graag een beroep op onze specialismen. Op deze pagina leggen we per verwijzer uit waar wij denken dat we elkaar kunnen aanvullen.

Fitplan Sport-medisch centrum heeft vestigingen in Leeuwarden en Sneek.

Fitplan werkt voor:

Gekwalificeerde vakmensen

De therapeuten bij Fitplan zijn BIG-geregistreerd, hiermee voldoen ze aan alle kwaliteitseisen die de beroepsgroep verplicht heeft gesteld. Binnen Fitplan is Kim Glas de extended scope specialist.

Bovendien is Kim vanuit Fitplan aangesloten bij het Chronisch ZorgNet met als specialisatie Etalagebenen, COPD en hartaandoeningen. Verder is ons sport-medisch centrum aangesloten bij Schoudernet Noord, een netwerk van medische professionals gericht op schouderklachten.

ZorgDomein partner

Fitplan maakt gebruik van het onafhankelijk zorgplatform ZorgDomein. Huisartsen en vele andere verwijzers rondom Sneek en Leeuwarden sturen patiënten eenvoudig, beveiligd en digitaal aan ons door als er klachten zijn aan het bewegingsapparaat of voor één van de coachdiensten. Fitplan als sport-medisch centrum heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars.

Eerlijk advies

Wilt u graag advies over de inzet van onze fysiotherapie, coachings- of fitnessdiensten of heeft uw vragen over de mogelijkheden voor samenwerking of concreet het doorverwijzen van een patiënt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.