• Gratis proefles Fit SummerSpecial
  • Gezellig en betrokken sfeer
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak

Fit *SummerSpecial*

In deze groepsles worden verschillende bewegingen en oefeningen gecombineerd vanuit bootcamp, crossfit en bodypump. Patricia geeft op haar geheel eigen wijze met aanstekelijk enthousiasme ‘fun’ aan het geheel!

In de zomermaanden gaan we met de Fit PowerFun lessen lekker naar buiten, waarbij er gebruik gemaakt wordt van een route met oefeningen.

Deze SummerSpecial groepsles wordt gegeven in Leeuwarden. Klik hier voor onze abonnementen en tarieven.

Direct reserveren Gratis proefles Proefmaand sporten

Fitplan is kleinschalig waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. De ongedwongen sfeer en de gezelligheid maakt sporten bij Fitplan zo leuk! Er is naast het sporten altijd ruimte voor een praatje en een kop koffie aan de bar.

Marijke de Vries - Sporten om fit te blijven

Blijf fit op een ‘fun’ manier

Deze lessen doen hun naam eer aan. Doordat de basis komt vanuit de bootcamp, heeft de les een pittig karakter. Afgewisseld met verschillende fun-elementen, om zo de intensiteit enigszins te (kunnen) beperken. Dat maakt deze lessen ook heel geschikt voor fanatieke ouderen.

Fit SummerSpecial

Voor de zomermaanden hebben we de Fit PowerFun lessen omgedoopt tot een lekker zomerse buitenvariant, waarbij er gebruik gemaakt wordt van een route met oefeningen. Er zal een grote verscheidenheid aan oude en nieuwe hits op sportgebied de revue passeren.

Denk hierbij aan nordic walking, routes met dumbell training, met weerstandbanden of bijvoorbeeld een walking bootcamp. Elke les heeft een ander thema en zal afgewisseld worden met andere oefeningen. Zo is er iedere keer wat anders te beleven onder het genot van de zomeravondzon. Uiteraard kan er bij slecht weer uitgeweken worden naar binnen sporten.

Wat er precies komt is een verrassing, maar de uitdagingen zijn heel divers en op elk niveau inzetbaar, zoveel is zeker. Trek dus gauw je korte broek en sportschoenen uit de kast, want iedereen van jong tot oud, is van harte welkom bij deze groepsles!

Meld je aan voor een gratis proefles

Als kennismaking met Fit SummerSpecial kun je een gratis proefles doen. Probeer het vrijblijvend!

Direct aanmelden voor deze groepsles kan hier.

Lesrooster voor Fit-PowerFun *SummerSpecial*

  • Maandag 19:45 – 20:30 uur

Instructrice

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.