• Gecertificeerde massage behandelaars
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak
  • Vestigingen in Leeuwarden & Sneek

Massage als behandeltechniek

Bij ons nog altijd één van de belangrijkste middelen die ingezet wordt om klachten te bestrijden.

Net als vele andere fysiotherapeutische middelen is het vaak niet op zichzelf staand, maar wordt het gecombineerd met andere interventies om maximaal en structureel resultaat te behalen.

Er bestaan verschillende vormen van massages. Sportmassage en ontspanningsmassage zijn binnen ons centrum een aparte discipline, lees er hier meer over.

Afspraak maken Contact opnemen Vraag advies

Krachtige en diepe massage

Massage als therapeutisch middel is vaak kort maar krachtig! Het wordt behoorlijk stevig uitgevoerd en daarmee ook wel als pijnlijk ervaren. We willen namelijk een dusdanige prikkel geven aan het lichaam om deze aan te zetten tot herstel. Daarom is het vaak noodzakelijk om diep te masseren. Fricties zijn de meest ‘puntige’ vorm van masseren waarbij er forse lokale druk met de duim wordt uitgeoefend op de structuur waar we meer doorbloeding in wensen.

Massage in het algemeen stimuleert het vrijkomen van oxytocine, zorgt voor afname van spierspanning en stress en bevordert de doorbloeding. Het immuunsysteem krijgt een boost en ook op het mentale vlak knappen we er van op!

Behandelaars

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.