• Training op u afgestemd
  • Professionele begeleiding
  • Persoonlijke aandacht

Beweegprogramma Diabetes Mellitus & Obesitas

Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan uw gezondheid. Fitplan Sport-medisch centrum biedt gerichte begeleiding aan mensen met specifieke (chronische) aandoeningen. Zo ook voor Diabetes Mellitus en Obesitas

Het doel van onze beweegprogramma’s is het stimuleren van beweging bij deze chronische aandoeningen en het verminderen van klachten en beperkingen.

Fitplan heeft vestigingen in Leeuwarden en Sneek.

Afspraak maken Vraag advies

Over het programma

Belangrijkste onderdelen in het voorkomen of verminderen van diabetes en obesitas zijn voeding, beweging en ontspanning. En uiteraard hangt ons gedrag, hangen onze gewoontes hier enorm mee samen. In het programma zal aan al deze onderwerpen aandacht besteed worden, afhankelijk wat er in uw geval het belangrijkste lijkt te zijn.

Er zullen testjes worden afgenomen op het gebied van lichaamssamenstelling, spierkracht en conditie. Samen met eventuele informatie vanuit uw (huis)arts adviseren wij over het vervolgplan.

Meer informatie of direct een afspraak maken

Behandeling/ training van Diabetes Mellitus en Obesitas wordt soms vergoed vanuit de basisverzekering, afhankelijk van de ernst van de ziekte. Ook zijn er mogelijkheden vanuit het aanvullende pakket voor fysiotherapie. We denken graag met u mee als dit niet helemaal duidelijk is. Neem gerust eerst contact op voor meer informatie.

Behandelaar

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.