• Fitness & Fysiotherapie onder één dak
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak
  • Moderne apparatuur

Bedrijfsfitness bij Fitplan in Leeuwarden

De beste manier om hoge ziektekosten te voorkomen is preventie. Bedrijfsfitness draagt aantoonbaar bij aan een verbeterd verzuimpercentage.

De winst zit hem met name in de kortere tijd dat werknemers ziek zijn. Zie voor aantoonbare voordelen van bedrijfsfitness het onderzoek van TNO.

Ons Sport-medisch centrum zit aan de Orionweg 47 tussen verkeerschool Tilstra en autobedrijf van Mossel.

Gratis proefles Proefmaand sporten

Fiscaal aantrekkelijk voor werkgever en werknemer

Werknemers mogen een door de werkgever verstrekte vergoeding voor bedrijfsfitness belastingvrij ontvangen. Het belangrijkste criterium waaraan voldaan moet worden is dat de werkgever een vast fitnesscentrum aanwijst waar de werknemers mogen deelnemen aan bedrijfsfitness.

Nieuw: Hemrik Vitaal

Er is op de bedrijvenpark de Hemrik een initiatief ontplooid in de vorm van Hemrik Vitaal. Fit20, Crossfit Leeuwarden, Studio Elements en Fitplan (locatie Hemrik) slaan de handen ineen om de werknemers van de Hemrik in topconditie te brengen én te houden!

Meer informatie over Bedrijfsfitness?

Kijk op www.bedrijfsfitnessnederland.nl naar de voorwaarden of bel 058 – 266 83 20 of mail naar info@fitplan.nl. Je kunt terecht voor fitness binnen de openingstijden van het sport-medisch centrum. Er is altijd begeleiding aanwezig in de zaal.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.