• Fitness & Fysiotherapie onder één dak
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak
  • Gezellig en betrokken sfeer

Faciliteiten

Geniet van de vele mogelijkheden

In ons centrum kunt u onbeperkt gebruikmaken van de diverse faciliteiten die wij aanbieden. Wilt u fitnessen of groepslessen volgen? Het kan beide!

Infrarood sauna

Na het sporten gebruik maken van onze infrarood sauna? Wat let u? Geniet van alle mogelijkheden! Lees er hier meer over.

Lounge ruimte

Even wachten tot het begin van een les, na afloop nog wat drinken, krantje erbij of juist met medesporters bijkletsen. Alles kan in onze lounge. Nog even lekker (na)genieten met uw medesporters. Welkom!

Gezellige ontvangst, moderne faciliteiten

Fitness in Leeuwarden

Naast de vele voorzieningen in de zaal is er in Leeuwarden ook ruimte voor groepslessen in de buitenlucht en buitenfitness op het klimrek.

Het rek van hout met rvs is oa uitgerust met klimtouwen, ringen, barbells op rails en TRX-connectors. Door de zachte ondergrond kan er veilig worden getraind.

Fitness in Sneek

Anoniem

Na een proefmaand sporten bij Fitplan Sport-Medisch Centrum te Leeuwarden heb ik gekozen voor deze sportschool vanwege de vriendelijke en deskundige begeleiding die altijd aanwezig is in de fitnesszaal, de kleinschaligheid van het centrum en de ontspannen sfeer.

Verder spreekt mij het ruime aanbod aan groepslessen en activiteiten, waarbij anti-stress centraal staat, erg aan in deze tijd van presteren en succesvol zijn.

Het team van Fitplan toont zich zeer betrokken bij zijn sporters!

Enthousiaste dertiger - Sporten om fysiek en mentaal in balans te blijven

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.