• Programma op u afgestemd
  • Professionele begeleiding
  • Persoonlijke aandacht

Beweegprogramma COVID

Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan uw gezondheid. Fitplan Sport-medisch centrum biedt gerichte begeleiding aan mensen met specifieke (chronische) aandoeningen. Zo ook voor herstel na Covid.

Het doel van onze beweegprogramma’s is het stimuleren van beweging bij deze aandoening en het verminderen van klachten en beperkingen.

Fitplan is gevestigd in Leeuwarden en Sneek.

Afspraak maken Vraag advies

Mogelijke klachten na COVID

Geen Corona-herstellende is gelijk, maar toch vertellen ze vaak hetzelfde:

  • Blijvende vermoeidheid
  • Conditie niet kunnen opbouwen
  • Snel buiten adem
  • Concentratieproblemen
  • Nog niet weer ‘op kracht’ zoals voorheen
  • Nek/ schouder/ bovenrug klachten of spierpijn

Inhoud van het programma

Wij begeleiden (behandelen en trainen) onze ex-COVID-patiënten zoals we onze longpatiënten begeleiden; individueel wordt onderzocht waar de grootste hulpvraag ligt en welk doel als eerst vervuld dient te worden.

Tijdens de intake wordt o.a. de spierkracht getest en voorafgaand aan de eerste training een conditietest. Aan de hand van alle gegevens stellen we gezamenlijk een plan op. Voor in de Fitplan praktijk, maar ook voor daarbuiten. We gaan samen op zoek naar de balans tussen uw grenzen bewaken, maar toch ook een trainingsprikkel geven aan uw lichaam.

Brede aanpak

Naast fysieke training of behandeling kan blijken dat er andere therapieën wenselijk zijn, zoals mindfulness of andere manieren van coaching. Wij vinden het belangrijk om samen te werken met alle zorgverleners om u zo goed mogelijk weer op uw oude niveau te laten functioneren en genieten van het leven.

Meer informatie of direct een afspraak maken

Ons behandelprogramma na COVID wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Neem gerust eerst contact op voor meer informatie of plan online een afspraak in bij een van onze fysio’s.

Behandelaars

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.