• Lekker actief bewegen
  • Gezellig en betrokken sfeer
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak

Spinning

Spinning is fietsen met opzwepende muziek op een indoorfiets bij ons in de zaal. Eigenlijk iedereen kan het!

Het fietsen verbetert merkbaar de conditie en vermindert tegelijk je vetpercentage. Middels de weerstandknop op de fiets kan een ieder op zijn of haar niveau aan deze individuele les meedoen.

Reserveren is niet nodig, je bent welkom tijdens onze reguliere openingstijden.

Gratis proefles Proefmaand sporten

Opzwepende muziek op een indoorfiets

Spinning zorgt, net als andere trainingsactiviteiten voor het sterker maken van het hart, het vergroten van de spiermassa, het groter maken van de longinhoud zodat er meer zuurstof kan worden opgenomen, een regelmatige bloedsomloop (zodat de spieren beter worden doorbloed) en het elastischer maken van de spieren (zodat verzuring en aanhechtingsproblemen minder voorkomen). Bil- been- en rugspieren worden veelvuldig gebruikt en dus getraind door het steeds veranderen van zitpositie op de fiets.

Spinning bij Fitplan

Je hebt bij ons elke dag de mogelijkheid om een spinning les te volgen; elk uur wanneer het jou past! Met een virtuele coach wordt je een klein uur meegenomen door de prachtige bergen van bijvoorbeeld Mallorca! We starten de video wanneer jij er klaar voor bent. Vraag de trainer in de zaal naar de mogelijkheden.

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.