• Gratis proefles Spinning
  • Gezellig en betrokken sfeer
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak

Spinning

Iedereen kan het: fietsen. Spinning ® is geschikt voor iedereen, met opzwepende muziek op een indoorfiets.

Verbetert merkbaar de conditie en vermindert het vetpercentage. Middels de weerstandknop kan een ieder op zijn/haar niveau aan deze les meedoen.

Gratis proefles Proefmaand sporten

Opzwepende muziek op een indoorfiets

Spinning zorgt, net als andere trainingsactiviteiten, voor het sterker maken van het hart, het vergroten van de spiermassa, het groter maken van de longinhoud zodat er meer zuurstof kan worden opgenomen, een regelmatige bloedsomloop, zodat de spieren beter worden doorbloed, het elastischer maken van de spieren zodat verzuring en aanhechtingsproblemen minder voorkomen. Bil- been- en rugspieren worden veelvuldig gebruikt en dus getraind door het steeds veranderen van positie op de fiets.

Lesrooster Spinning

  • Maandag 18.00 – 19.00 uur

Lesduur: 55 minuten

Daarnaast hebben wij dagelijks de mogelijkheid om buiten de groepslessen om spinningles te volgen; elk uur wanneer het u past! Met een virtuele coach wordt u een klein uur meegenomen door de prachtige bergen van bijvoorbeeld Mallorca! De DVD wordt op verzoek gestart; vraag de trainer naar de mogelijkheden.

Instructeurs

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.