• Gratis proefles Fit-kracht
  • Gezellig en betrokken sfeer
  • Lekker sporten in de buitenlucht

Fit-kracht Outdoor

Fit-kracht is een buitenles waarin bodypump en callanetics oefeningen worden gecombineerd. Zorg voor buitenschoenen en buitenkleding, want alleen met heel slecht weer wordt er binnen getraind. In de wintermaanden, van 1 oktober tot 1 april zal het weer Fit-kracht Indoor worden.

Er zal gebruik gemaakt worden van attributen, maar ook van het bootcamp-rack op het kunstgras, plezier gegarandeerd! Deze outdoor training is geschikt voor alle leeftijden.

In training voor een mudmasters oid? Kijk dan hier voor de intensievere variant: Fit-bootcamp.

Ter kennismaking met Fit-kracht bieden wij we een gratis proefles aan zodat je het vrijblijvend kunt proberen! Eerst persoonlijk kennismaken? Kom gerust langs, wij staan je graag te woord.

Direct reserveren Gratis proefles Proefmaand sporten

Anoniem

Nooit was ik goed in sporten en ik vond het ook niet leuk. Met mijn nieuwe baan waarbij ik veel in de auto zit in plaats van te fietsen was het toch nodig.

Bij Fitplan bleek sporten wel leuk te zijn en ging mijn conditie met sprongen vooruit. Maar de overtollige pondjes gingen er niet af. Met de goede begeleiding van de lifestylecoach heb ik geleerd om anders met eten om te gaan en ben ik in een jaar tijd 10 kg afgevallen en dat terwijl mijn spiermassa is gegroeid en ik me heel goed voel.

Ik kan het iedereen aanraden. Spreek me er gerust eens over aan als je me bij Fitplan ziet.

Karin Reidinga - Conditie met sprongen vooruit

Bodypump voor jong en oud

Bodypump is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. Tijdens deze workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtfitness, zoals squats, presses, lifts en curls. Het doel van Bodypump is het verbeteren van de kracht en het uithoudingsvermogen van de belangrijkste spiergroepen en daardoor het verbranden van calorieën.

Callanetics gevarieerd programma

Bij Callanetics worden spierverstevigende oefeningen gedaan zonder toestellen. Door middel van kleine bewegingen en veel herhalingen wordt aan versteviging van de spieren gewerkt. Omdat het een vrij rustige maar wel intensieve training is, is callanetics bijzonder geschikt voor mensen met klachten of mensen die herstellen van een blessure.

Callanetics is een low impact-les. Low impact betekent dat er in de les niet wordt gesprongen. Zowel beginners als gevorderden kunnen dus meedoen, terwijl toch iedereen op eigen niveau kan trainen. Callanetics biedt een wekelijks variërend programma van grondoefeningen, gericht op spierversteviging van de bekende gebieden: buik, billen en benen.

Meld je aan voor een gratis proefles

Ter kennismaking met Fit-kracht bieden wij een gratis proefles aan. Probeer het vrijblijvend!

Direct aanmelden?

Vul dan hier het formulier in. Je zit nergens aan vast en kunt na de proefles besluiten of Fit-kracht bij je past.

Lesrooster voor Fit-kracht

  • Maandag 19:00 – 19:45 uur

Instructrice

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.