• Professionele begeleiding
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak
  • Eerlijk en resultaatgericht advies

Voeding- en leefstijl coaching

Een grote passie bij Fitplan Sport-medisch centrum is het helpen van mensen bij het behalen van een gezonde en vooral gebalanceerde leefstijl.

Wil je niet meer blijven jojoën met je gewicht of heb je te kampen met veel stress? Door het inschakelen van een voeding- en leefstijlcoach ga je bezig met het opstellen, behalen en vasthouden van je doelen en gaan wij samen op weg naar een ontspannen en gebalanceerde leefstijl.

Tip: lees ook de leefstijl blog over dit onderwerp.

Afspraak maken Contact opnemen

Henriette Moerkerk-Vreeken referentie

Sinds half april volg ik leefstijl coaching. Ik had er al goede verhalen over gehoord en ben heel blij dat ik deze stap heb genomen. Mijn doel was om af te vallen en dat lukte in mijn eentje niet zo goed. Nu ik dit doe, gaat het voortreffelijk.

Het bijhouden van wat je eetpatroon in de app MyFitnessPal is een goede steun in de rug. Je krijgt een goed inzicht van de voedingstoffen die overal inzitten. Ook het wegen geeft precies aan waar je vet verbrandt en waar je spiermassa is toegenomen.

De gesprekken met de leefstijlcoach geven je daarnaast ook nog meer houvast. Het is geen dieet dat je volgt. Ik heb ook niet het idee dat ik aan het lijnen ben. Ik voel me er uitstekend bij en kan dit goed volhouden. Het resultaat is al duidelijk te zien in die paar maanden. Super blij mee.

Henriette Moerkerk-Vreeken - Resultaat duidelijk te zien

Breng je lifestyle in balans!

Vooral door het geven van inzicht in je (onbewuste) leefstijlgewoontes, het aanbieden van kennis over voeding, bewegen en ontspanning/ stress en het geven van handige en praktische tips werken wij samen met jou om je leefstijl op een positieve manier te veranderen.

Onze werkwijze

Wil je kennis opdoen over een gezonde leefstijl en meer energie krijgen, dan ben je bij Fitplan op de juiste plek. Het veranderen van gedrag gebeurt niet in één dag, vandaar dat ons advies is om hier minimaal zes maanden voor uit te trekken.

De werkwijze bestaat uit persoonlijke coaching bij Fitplan te Leeuwarden en Sneek. Na de intake bepalen we samen welke vervolgroute we nemen op weg naar jouw gezonde en fitte leefstijl. Voor het vervolgtraject werken we veelal met losse sessies van een half uur. Kijk hier voor de actuele tarieven.

Nieuw bij Fitplan: het 8-weekse personal coaching programma!

Omdat we volop kansen zien om de vitaliteit van onze leden te verbeteren introduceren we het 8-weekse personal coaching programma. Ontworpen door een ervaren leefstijl-coach om jou te helpen fitter, gezonder en vitaler te worden. Iedereen kan meedoen, ongeacht de leeftijd of het fitnessniveau. Het programma geeft je een goede basis, waarmee je zelf verder kunt. Deelnemers kunnen op ieder gewenst moment instromen. Lees hier meer over de inhoud van het programma.

Gecombineerde Leefstijl Interventie

De Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) is ook een leefstijl programma die je kunt volgen onder bepaalde voorwaarden. Dit is een groepsprogramma en is gebonden aan bepaalde startmomenten. De opzet en doelen zijn in principe van elk leefstijl-programma identiek. Meer informatie over de GLI vind je hier.

Meer informatie of direct aanmelden?

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak maar heb je nog vragen, vul dan het formulier hieronder in. Direct een eerste afspraak maken, dat kan eenvoudig online!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Coaching bij Fitplan

Ons Sport-medisch centrum heeft verschillende coaching programma’s. Of je nu je leefstijl wilt verbeteren, fysiek en mentaal beter in balans wilt komen of gecoacht wilt worden naar persoonlijke doelen die voor jou belangrijk zijn; team Fitplan kan je daarbij helpen. Je leest er hier meer over.

Coaches

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.