• Professionele begeleiding
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak
  • Eerlijk en resultaatgericht advies

Leefstijl coaching

Een grote passie bij Fitplan Sport-medisch centrum is het helpen van mensen bij het behalen van een gezonde en vooral gebalanceerde leefstijl.

Wil je niet meer blijven jojoën met je gewicht, heb je last van diabetes, of te kampen met veel stress? Door het inschakelen van een beweeg- en leefstijladviseur ga je bezig met het opstellen, behalen en vasthouden van je doelen en gaan wij samen op weg naar een ontspannen en gebalanceerde leefstijl.

Tip: lees ook de leefstijl blog over dit onderwerp.

Afspraak maken Contact opnemen

Henriette Moerkerk-Vreeken referentie

Sinds half april volg ik leefstijl coaching. Ik had er al goede verhalen over gehoord en ben heel blij dat ik deze stap heb genomen. Mijn doel was om af te vallen en dat lukte in mijn eentje niet zo goed. Nu ik dit doe, gaat het voortreffelijk.

Het bijhouden van wat je eetpatroon in de app MyFitnessPal is een goede steun in de rug. Je krijgt een goed inzicht van de voedingstoffen die overal inzitten. Ook het wegen geeft precies aan waar je vet verbrandt en waar je spiermassa is toegenomen.

De gesprekken met de leefstijlcoach geven je daarnaast ook nog meer houvast. Het is geen dieet dat je volgt. Ik heb ook niet het idee dat ik aan het lijnen ben. Ik voel me er uitstekend bij en kan dit goed volhouden. Het resultaat is al duidelijk te zien in die paar maanden. Super blij mee.

Henriette Moerkerk-Vreeken - Resultaat duidelijk te zien

Breng je lifestyle in balans!

Vooral door het geven van inzicht in je (onbewuste) leefstijlgewoontes, het aanbieden van kennis over voeding, bewegen en ontspanning/ stress en het geven van handige en praktische tips werken wij samen met jou om je leefstijl op een positieve manier te veranderen.

Onze werkwijze

Wil je kennis opdoen over een gezonde leefstijl en meer energie krijgen, dan ben je bij Fitplan op de juiste plek. Het veranderen van gedrag gebeurt niet in één dag, vandaar dat ons pakket een looptijd heeft van zes maanden.

De werkwijze varieert van digitaal contact tot persoonlijke coaching bij Fitplan te Leeuwarden.

Meer informatie of direct aanmelden?

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Coaches

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?