• Gratis proefles Fit-pole
  • Gezellig en betrokken sfeer
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak

Fit-pole

Fit-pole is zeker GEEN paaldansen. Bij paaldansen gaat om het entertainen van het publiek, terwijl bij Fit-pole het trainen van de kracht, krachtuithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie centraal staat op een veilige en verantwoorde manier. Dit betekent sportieve kleding en bewegingen; focus op training en plezier hebben.

Je zult je verbazen over de hoeveelheid spieren die je nodig hebt én opbouwt en hoe snel je de technieken en de bewegingen onder de knie krijgt!

Direct reserveren Gratis proefles Proefmaand sporten

Kracht, flexibiliteit en coördinatie

Fit-pole is een training in groepsverband en geschikt voor elke vrouw, of je nu jong, oud, dik, dun, iedereen kan mee doen!

De trainingen beginnen met een warming up waarbij de focus ligt op krachtopbouw, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Vervolgens worden er in de paal diverse klim- en klemtechnieken geoefend en leer je op een sierlijke manier draaien om de paal. Iedereen kan dus op zijn of haar eigen niveau trainen door middel van de diverse variaties in de oefeningen.

Elkaar stimuleren

Sociaal contact speelt verder tijdens de trainingen een grote rol; je mede-trainers helpen je en moedigen je tevens aan bij het uitvoeren van de technieken.

In het begin heb je voldoende aan een normale sportieve outfit, bestaande uit een hemdje en een sportbroek. Als je op een wat hoger niveau komt is het aan te raden en eigenlijk een must om te trainen in een kort broekje om beter te kunnen klemmen in de paal.

Lesrooster Fit-pole

  • Dinsdag van 17:45 – 18:45 (beginnend niveau)
  • Dinsdag van 18:45 – 19:45 (gevorderd niveau)
  • Dinsdag van 19:45 – 20:45 (midden niveau)
  • Vrijdag van 18:15 – 19:15 (midden/gevorderd niveau)

Er zijn 4 palen waaronder 1 spinner, oftewel een draaiende paal. In de loop van het seizoen zullen wij kijken of we ook nog trainingen aan zullen bieden op andere dagen en tijdstippen.

Vanaf heden vallen deze trainingen onder de reguliere abonnementen van Fitplan. Het is echter ook mogelijk om een 10-lessen-kaart aan te schaffen welke 3 maanden geldig is (met uitzondering van de zomervakantie). Een proeftraining is gratis! Klik hier voor een overzicht van onze abonnementen en tarieven.

Ook op locatie

Naast de reguliere Fit-pole trainingen, verzorgen wij ook Fit-pole op locatie. Leuk voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een gezellige middag uit met vriendinnen. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Meer info over Fit-pole?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze originele en complete fitnesstraining waarbij je in zeer korte tijd je kracht, conditie, uithoudingsvermogen én zelfvertrouwen zult zien toenemen? Neem dan contact op voor een proeftraining via info@fitplan.nl. Ook kun je op de Facebookpagina van Fitplan een bericht achterlaten. Of probeer die gratis proeftraining!

Instructrices

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.