• Alle disciplines onder één dak
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak
  • Vestigingen in Leeuwarden & Sneek

Massage

Naast therapeutische massage ter ondersteuning van onze fysiotherapie behandelingen doen we ook andere vormen van massages voor ontspanning en rust van lichaam en geest. Vanuit onze expertise kunnen we daarbij heel goed rekening houden met uw persoonlijke wensen en de behandeling daar op afstemmen.

Tevens doen we sportmassages voor sporters (maar óók voor niet-sporters) met én zonder klachten. Algemeen hebben we graag aandacht voor preventie in onze praktijk.

Afspraak maken Contact opnemen Vraag advies

Ontspanningsmassage

Inzet van deze massage is het tot rust brengen van lichaam en geest. Het tempo en de druk liggen daarom ook lager. Tijdens en na de massage ervaart u direct het effect. Onze masseur past verschillende technieken toe en luistert daarbij goed naar uw bevindingen. Een ontspanningsmassage kan tegelijk pijnklachten verminderen. Massage kan ook preventief werken en ervoor zorgen dat u toekomstige stressvolle situaties beter aankunt. Lees er hier meer over.

Sportmassage

Sportmassage is een fantastisch middel om de spieren in conditie te houden, of u nu wel of geen klachten ondervindt. Deze massagevorm is dan ook zeker niet alleen voor sporters bedoeld. Het werkt namelijk voor iedereen als een soort van APK voor het lichaam. De sportmasseurs van Fitplan vinden de pijnpunten in de spieren en lossen deze op met verschillende knedingen, rekkingen, schuddingen en massagetechnieken. Klik hier voor meer informatie en wat sportmassage voor u kan doen.

Meer informatie en tarieven

Klik hier voor meer informatie over onze vestigingen in Leeuwarden en Sneek en de tarieven van onze massages.

Behandelaars

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.