• Gratis proefles Fit-walk
  • Gezellig en betrokken sfeer
  • Lekker actief in de buitenlucht

Fit-walk Outdoor

Wandelen voor jezelf maar met z’n allen. Wat is er nu mooier en leuker dan lekker wandelen? Een lekker zonnetje in een strak blauwe lucht, wind in de rug en met een leuk gezelschap. Maar misschien ook wel eens met donkere wolken, tegenwind en de spetters in het gewicht! Fit-walk wordt gegeven in Leeuwarden en Sneek.

Ter kennismaking met Fit-walk bieden wij we een gratis proefles aan zodat je het vrijblijvend kunt proberen! Eerst persoonlijk kennismaken? Kom gerust langs, wij staan je graag te woord.

Direct reserveren Gratis proefles Proefmaand sporten

Samen wandelen in Leeuwarden en Sneek

Lekker actief buiten bezig zijn. Loop mee en train je lichaam en tegelijk je geest. We doen het samen, dat is goed voor de motivatie en natuurlijk extra gezellig.

Je loopt onder begeleiding van een ervaren Fitnesstrainer. Diverse loopstijlen en oefeningen zullen de wandelingen extra inhoud geven. Reken erop dat je het uurtje moe maar voldaan afsluit als je de veters weer losmaakt. Na afloop is er altijd ruimte voor een kopje koffie of een (sport)drankje.


We starten in Leeuwarden vanaf onze locatie aan de Orionweg 47 in Leeuwarden. In Sneek wandelen we vanaf ons centrum aan Simmerdyk 2. Het tempo en de afstand wordt aangepast op de groep. Iedereen kan meedoen, dat is de inzet.

Ook als het weer iets minder is gaan we gewoon op pad. Zorg dus voor geschikte kleding.

Meld je aan voor een gratis proefles

Ter kennismaking met Fit-walk bieden wij een gratis proefles aan. Probeer het vrijblijvend!

Lesrooster voor Fit-walk

  • Woensdag 10:45 – 11:45 uur in Leeuwarden
  • Donderdag 13:15 – 14.15 uur in Sneek – Startdatum volgt!

Instructeur

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.