• Gezellig en betrokken sfeer
  • Iedereen is welkom
  • Professionele medische begeleiding

Erkend sport- en bewegingscentrum

In april 2013 is Fitplan Leeuwarden omgedoopt van reguliere sportschool tot sport-medisch centrum en is hiermee ook een duidelijke, andere koers gaan varen. Medische trainers en/ of fysiotherapeuten als begeleiders in de zaal, veel tijd en aandacht voor individueel afgestemde trainingen in een gezellige sfeer met zeer betrokken ‘vak-idioten’!

Korte lijnen met andere disciplines zorgen ervoor dat u zult ervaren dat het daadwerkelijk om u draait. U heeft geen nummer, wij hebben geen toegangspoortjes en passie is hetgeen wat ons drijft. Op basis van betrokkenheid en het toepassen van de meest bewezen, effectieve therapieën zullen wij alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u ter dienst te zijn! En nét dat stapje extra doen.

Alle therapeuten bij Fitplan zijn BIG geregistreerd, hiermee voldoen ze aan alle kwaliteitseisen die de beroepsgroep verplicht heeft gesteld. Fitplan sport-medisch centrum heeft niet met alle zorgverzekeraars contracten. Voor meer informatie hierover zie vergoeding fysiotherapie.

Onze missie

U op een verantwoorde manier aan het bewegen krijgen. En houden. Rekening houdend met uw specifieke doelen en eventuele klachten. Binnen een persoonlijke sfeer en met plezier. Dit alles om uw lichaam en geest op dusdanig niveau te brengen/houden zodat u het optimale uit uw leven kunt halen!

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken werkt. Zorgverleners in ons netwerk inschakelen wanneer nodig en u als patiënt/klant centraal stellen. Voorbij grenzen denken voor sommige oplossingen en nèt dat stapje extra doen. We zijn er ook van overtuigd dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam groot is, zolang het de kans maar krijgt hiervoor. Samen met u creëren we de mogelijkheid en stimuleren we dit zelfherstellend vermogen.

Fitplan is kleinschalig waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. De ongedwongen sfeer en de gezelligheid maakt sporten bij Fitplan zo leuk! Er is naast het sporten altijd ruimte voor een praatje en een kop koffie aan de bar.

Marijke de Vries - Sporten om fit te blijven

Afspraak maken