• Gezellig en betrokken sfeer
  • Iedereen is welkom
  • Professionele medische begeleiding

Erkend sport- en bewegingscentrum

Fitplan is hét centrum waar onderzoek – behandeling – training naadloos op elkaar aansluiten. Wij bieden de meest innovatieve onderzoeks- en behandelmogelijkheden op paramedisch gebied, medische trainers en/of fysiotherapeuten als begeleiders in de sportzaal, veel tijd en aandacht voor ieders specifieke situatie in een gezellige sfeer met zeer betrokken ‘vak-idioten’!

Korte lijnen met andere zorg-disciplines zorgen ervoor dat u zult ervaren dat het daadwerkelijk om ú draait. We kennen onze klanten bij naam en er zijn geen toegangspoortjes, passie is wat ons drijft. Op basis van betrokkenheid en het toepassen van de meest bewezen, effectieve therapieën zullen wij alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u ten dienste te zijn! En nét dat stapje extra doen.

Alle therapeuten bij Fitplan zijn BIG-geregistreerd, hiermee voldoen ze aan alle kwaliteitseisen die de beroepsgroep verplicht heeft gesteld. Fitplan Sport-medisch centrum heeft niet met alle zorgverzekeraars contracten. Voor meer informatie hierover zie vergoeding fysiotherapie.

Onze missie

U het optimale uit het leven laten halen met een fit lichaam en uitgebalanceerde geest. Rekening houdend met uw specifieke doelen en eventuele klachten zorgen wij voor een individueel afgestemd traject op het gebied van onderzoek, behandeling, coaching, training en preventie. Dit alles binnen een persoonlijke sfeer, met betrokkenheid en vooral ook veel plezier.

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken werkt. Zorgverleners in ons netwerk inschakelen wanneer nodig en u als patiënt/klant centraal stellen. Voorbij grenzen denken voor sommige oplossingen en nét dat stapje extra doen. We zijn er ook van overtuigd dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam groot is, zolang het hiervoor de kans maar krijgt. Samen met u creëren we die mogelijkheid en stimuleren we dit zelfherstellend vermogen.

Extended scope specialisatie

Binnen Fitplan is Kim Glas onze extended scope specialist, ook wel extended scope fysiotherapeut genoemd; een vorm van anderhalvelijnszorg waarbij een fysiotherapeut de schakel vormt tussen fysio en huisarts. Lees hier meer over deze multidisciplinaire vorm van zorg.

Eerlijk advies

Wilt u graag advies over de inzet van onze fysiotherapie, coachings- of fitnessdiensten of heeft uw vragen over uw eigen situatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Fitplan is kleinschalig waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. De ongedwongen sfeer en de gezelligheid maakt sporten bij Fitplan zo leuk! Er is naast het sporten altijd ruimte voor een praatje en een kop koffie aan de bar.

Marijke de Vries - Sporten om fit te blijven

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.