• Gecertificeerde behandelaars
  • Kleinschalig met persoonlijke aanpak
  • Professionele medische begeleiding

Stabiliteitstraining

Een belangrijk onderdeel van de training bij ons is stabiliteit. Dat is de basis vinden wij! Of je nu klachten hebt of kerngezond bent; je kunt pas gaan (op)bouwen als het fundament degelijk en op orde is.

We zien met grote regelmaat dat er klachten zijn ontstaan, of niet kunnen herstellen, omdat de stabiliteit van de wervelkolom (rug/nek) niet voldoende is voor de gevraagde belasting op het lichaam. Hierdoor kunnen er ook klachten ontstaan in de ledematen; liesblessures en hamstringklachten zijn bekende voorbeelden!

Afspraak maken Contact opnemen Vraag advies

Doorzetten is nodig

Niet iedereen is makkelijk enthousiast te krijgen voor de oefeningen om de stabiliteit te verbeteren. Ze zijn soms lastig, moeilijk te controleren, saai, klein en moeten vaak lang volgehouden worden om het effect te merken. Bovendien word je er niet echt moe van, dus het voelt niet alsof je heel hard gewerkt hebt… Maar uiteindelijk word je beloond! Gegarandeerd!

Professionele begeleiding

Binnen Fitplan zijn we gespecialiseerd in deze stabiliteitstraining. We hebben de middelen en kennis in huis op beide locaties, Leeuwarden en Sneek.

We maken bijvoorbeeld gebruik van grote gymballen, sissel-kussens, specifieke balans- en enkelplankjes, laserlicht-oefeningen voor de nek, TRX banden en zo meer.

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Bel ons of maak gebruik van het contactformulier. Eerst persoonlijk kennismaken? Kom gerust langs, wij staan u graag te woord.

Behandelaars

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.