• Fysiotherapie op u afgestemd
 • Multi-disciplinair team
 • Eerlijk en resultaatgericht advies

Fysiotherapie

Er is een grote verscheidenheid aan therapievormen. En iedereen heeft verschillende ideeën, ervaringen en meningen over de manier waarop behandeld zou moeten worden. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en zijn er meerdere mogelijkheden om bepaalde klachten te verminderen of te verhelpen.

Uit recente wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat het combineren van bepaalde therapievormen of behandelmethoden de beste resultaten geeft. Onder ‘Fysiotherapie’ vindt u de verschillende fysio- en manueel therapeutische mogelijkheden in ons centrum. Daarnaast werken wij nauw samen met andere zorgverleners.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Afspraak maken Contact opnemen

Fenny Bosch referentie

Zeer kundig en vriendelijk personeel, bereid om een stapje extra te doen voor hun cliënten!

Zowel in de zaal als bij de fysiotherapeuten. Zeker een aanrader.

Fenny Bosch - Bereid om een stapje extra te doen

Fysiotherapie bij Fitplan in Leeuwarden en Sneek

U kunt bij de fysiotherapeut terecht wanneer u lichamelijke klachten ervaart in uw dagelijks leven; tijdens uw werk, sport, hobby of dagelijkse bezigheden. Naast de bekende fysiotherapeutische mogelijkheden bieden we verschillende specialisaties waarvan we gebruik kunnen maken bij het verminderen of verhelpen van uw klachten. Dit zijn onder andere:

 • Manueel therapie
 • Bekkenfysiotherapie
 • Dry Needling
 • Echografie
 • Shockwave
 • Mulligan therapie
 • Medical taping
 • Medische training en revalidatie
 • Beweegprogramma’s/ doelgroeptraining (Overgewicht / diabetes / fibromyalgie)

Fysiotherapie op u afgestemd

Ook wanneer u een blessure wilt laten screenen of een second opinion wilt, kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Maar ook zonder klachten kunnen er redenen zijn om met de fysiotherapeut af te willen spreken; bijvoorbeeld om u te laten adviseren over tilhoudingen of over het starten van een bepaalde sport. Of omdat u klachten heeft gehad en ter preventie hiermee aan de slag wilt.

Misschien heeft u een (ernstige) ziekte gehad, heeft u gerevalideerd en moet u het nu zelf oppakken. In deze gevallen kan de fysiotherapeut in samenwerking met de medisch trainer een ‘beweegplan’ voor u maken om u weer zo fit mogelijk te krijgen en te houden. Onder begeleiding van de medisch trainer kunt u in een vertrouwde en plezierige omgeving verantwoord werken aan uw fitheid met een op maat gemaakt trainingsplan. Uw fysiotherapeut als coach; ook dat is fysiotherapie!

Voor fysiotherapie kunt u ook op de avond of in het weekend bij ons terecht! Fysiotherapie wordt vergoed uit het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar en in sommige gevallen uit het basispakket.

Klachten… en nu?

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Maakt u gerust een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten, zij zijn gewend aan multi-disciplinair samenwerken en kennen blindelings de kwaliteiten van alle samenwerkingspartners en overige zorgverleners. Zij zullen een eerlijk advies geven en komen met u gezamenlijk tot het juiste pad om te bewandelen!

Informatie vergoeding fysiotherapie

Sinds een aantal jaren hebben wij besloten geen contracten meer te tekenen met zorgverzekeraars die twijfelachtige eisen stellen, waardoor wij niet meer de kwaliteit van zorg kunnen leveren die wij zo belangrijk vinden. Wat dit voor u betekent? Bekijk hier de toelichting. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.defysiotherapeut.com of bij uw fysiotherapeut.

Maak kennis met onze werkwijze

Komt u gerust langs voor informatie of een bakje koffie, wij staan u graag te woord. Wilt u zeker zijn dat we tijd hebben voor een uitgebreide rondleiding? Bel of mail dan vooraf even, dan is er altijd wat mogelijk!

Behandelaars

Afspraak maken