• Fysiotherapie op u afgestemd
 • Multi-disciplinair team
 • Eerlijk en resultaatgericht advies

Fysiotherapie in Leeuwarden en Sneek

Er is een grote verscheidenheid aan therapievormen. En iedereen heeft verschillende ideeën, ervaringen en meningen over de manier waarop behandeld zou moeten worden. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en zijn er meerdere mogelijkheden om bepaalde klachten te verminderen of te verhelpen.

Uit recente wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat het combineren van bepaalde therapievormen of behandelmethoden de beste resultaten geeft. Onder ‘Fysiotherapie’ vindt u de verschillende fysio- en manueel therapeutische mogelijkheden in onze fysio centra in Sneek en Leeuwarden. Daarnaast werken wij nauw samen met andere zorgverleners.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven en lees hier alles over de vergoedingen voor fysiotherapie.

Afspraak maken Contact opnemen Vraag advies

Anoniem

De Fitplan coach kijkt naar mijn totaalplaatje. Die holistische blik, het fijne gevoel en de ruime ervaring maakt dat mijn behandeling goed aanslaat. Ik heb twee ernstige ziektes en de afbouw van heftige medicatie heeft directe invloed op mijn spieren en bindweefsel. Door haar behandelingen is het zoveel beter geworden en blijft het ook stabiel. Dat geeft voor mij meer kwaliteit van leven omdat ik minder pijn heb.

Door haar rustige, doortastende en open houding voel ik heel veel vertrouwen. Hierdoor kan ik ook dingen die in het dagelijkse leven op mijn pad komen met haar kan delen. Dit bevordert ook weer mijn herstel. Ik voel mij gezien en gehoord. Tot slot heb ik ook veel aan de praktische adviezen die ze meegeeft. Kortom, ik ben heel blij met de aanpak en hoop nog lang (als het nodig is) bij Fitplan in behandeling te kunnen blijven.

Yvonne Bos - Mijn coach is rustig, doortastend en geeft me veel vertrouwen.

Waarom de Fitplan fysiotherapeut?

U kunt bij de fysiotherapeut terecht wanneer u lichamelijke klachten ervaart in uw dagelijks leven; tijdens uw werk, sport, hobby of dagelijkse bezigheden. Naast de bekende fysiotherapeutische mogelijkheden bieden we verschillende specialisaties waarvan we gebruik kunnen maken bij het verminderen of verhelpen van uw klachten. Dit zijn onder andere:

 • Manueel therapie
 • Bekkenfysiotherapie
 • Dry Needling
 • Echografie
 • Shockwave
 • Mulligan therapie
 • Medical taping
 • Medische training en revalidatie
 • Beweegprogramma’s bij overgewicht, diabetes, COPD, hartklachten en Covid
 • Psychosomatische fysiotherapie
 • Seniorentraining

Fysio behandeling op u afgestemd

Ook wanneer u een blessure wilt laten screenen of een second opinion wilt, kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Maar ook zonder klachten kunnen er redenen zijn om met de fysiotherapeut af te willen spreken; bijvoorbeeld om u te laten adviseren over tilhoudingen of over het starten van een bepaalde sport. Of omdat u klachten heeft gehad en ter preventie hiermee aan de slag wilt.

Misschien heeft u een (ernstige) ziekte gehad, heeft u gerevalideerd en moet u het nu zelf oppakken. In deze gevallen kan de fysiotherapeut in samenwerking met de medisch trainer een ‘beweegplan’ voor u maken om u weer zo fit mogelijk te krijgen en te houden. Onder begeleiding van de medisch trainer kunt u in een vertrouwde en plezierige omgeving verantwoord werken aan uw fitheid met een op maat gemaakt trainingsplan. Uw fysiotherapeut als coach; ook dat is fysiotherapie!

Behandelkamer Leeuwarden 1450

Fysiotherapie check


In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Twee locaties voor fysiotherapie in Friesland

Voor fysiotherapie kunt u ook op de avond of in het weekend bij ons terecht! Zowel in Sneek als in Leeuwarden.

Fysiotherapie wordt vergoed uit het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar en in sommige gevallen uit het basispakket.

Klachten… en nu?

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Maakt u gerust een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten, zij zijn gewend aan multi-disciplinair samenwerken en kennen blindelings de kwaliteiten van alle samenwerkingspartners en overige zorgverleners. Zij zullen een eerlijk advies geven en komen met u gezamenlijk tot het juiste pad om te bewandelen!

Informatie vergoeding fysiotherapie

Sinds een aantal jaren hebben wij besloten geen contracten meer te tekenen met zorgverzekeraars die twijfelachtige eisen stellen, waardoor wij niet meer de kwaliteit van zorg kunnen leveren die wij zo belangrijk vinden. Wat dit voor u betekent? Bekijk hier de toelichting. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.defysiotherapeut.com of bij uw fysiotherapeut.

Maak kennis met onze werkwijze

Komt u gerust langs voor informatie of een bakje koffie, wij staan u graag te woord. Wilt u zeker zijn dat we tijd hebben voor een uitgebreide rondleiding? Bel of mail dan vooraf even, dan is er altijd wat mogelijk!

 

Behandelaars fysiotherapie

Mis niets: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met tips, exclusieve acties, start nieuwe trainingen, updates over team Fitplan, interessante blogs en achtergrondinformatie over klachten en onze behandelingen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Klik hier voor het archief.

Afspraak maken
Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?

Ps Een afspraak maak je eenvoudig online. Bel ons voor het wijzigen van je afspraak.